Vali Güvençer, Ayakkabıcılar Odasını ağırladı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2018 - 19:14, Güncelleme: 30.01.2018 - 19:14
 

Vali Güvençer, Ayakkabıcılar Odasını ağırladı

Manisa Ayakkabıcılar Odası Başkanı Ahmet Akçin ve yeni yönetimi, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e ziyarette bulundu.Valilik makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Akçin, 23 Ocak 2018 tarihinde yapılan genel kurul sonrasında oluşan...
Manisa Ayakkabıcılar Odası Başkanı Ahmet Akçin ve yeni yönetimi, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e ziyarette bulundu.Valilik makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Akçin, 23 Ocak 2018 tarihinde yapılan genel kurul sonrasında oluşan yeni yönetimi tanıtmak, ayakkabı sektörü ile ilgili fikir alışverişinde bulunmak ve sektörün yaşadığı sorunları aktarmak amacıyla Vali Güvençer’i ziyarete geldiklerini belirtti. Manisa’da düzenlenen Ayakkabı ve Moda Fuarı (MAYFU)’nun da konuşulduğu ziyarette Başkan Akçin Vali Güvençer’den bundan sonra yapacakları çalışmalarda manevi destek istedi.Başkan Akçin ve yeni yönetime nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Vali Güvençer, yeni yönetimin hayırlı olmasını temenni etti. Vali Güvençer, Manisa’da faaliyette bulunan sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını takip ettiğini, kamu kurum ve kuruluşları ile STK’ların birlikte yaptıkları çalışmaların daha etkili ve başarılı olduğunu ifade ederek oda olarak yapacakları çalışmalarda destek olmaktan mutluluk duyacağını söyledi.
Manisa Ayakkabıcılar Odası Başkanı Ahmet Akçin ve yeni yönetimi, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e ziyarette bulundu.Valilik makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Akçin, 23 Ocak 2018 tarihinde yapılan genel kurul sonrasında oluşan...

Manisa Ayakkabıcılar Odası Başkanı Ahmet Akçin ve yeni yönetimi, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e ziyarette bulundu.

Valilik makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Akçin, 23 Ocak 2018 tarihinde yapılan genel kurul sonrasında oluşan yeni yönetimi tanıtmak, ayakkabı sektörü ile ilgili fikir alışverişinde bulunmak ve sektörün yaşadığı sorunları aktarmak amacıyla Vali Güvençer’i ziyarete geldiklerini belirtti. Manisa’da düzenlenen Ayakkabı ve Moda Fuarı (MAYFU)’nun da konuşulduğu ziyarette Başkan Akçin Vali Güvençer’den bundan sonra yapacakları çalışmalarda manevi destek istedi.

Başkan Akçin ve yeni yönetime nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Vali Güvençer, yeni yönetimin hayırlı olmasını temenni etti. Vali Güvençer, Manisa’da faaliyette bulunan sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını takip ettiğini, kamu kurum ve kuruluşları ile STK’ların birlikte yaptıkları çalışmaların daha etkili ve başarılı olduğunu ifade ederek oda olarak yapacakları çalışmalarda destek olmaktan mutluluk duyacağını söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.