Vali Güvençer, inşaat mühendislerini ağırladı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2018 - 16:55, Güncelleme: 22.03.2018 - 16:55
 

Vali Güvençer, inşaat mühendislerini ağırladı

İnşaat Mühendisleri Odası Manisa Şube Başkanı Fethi Nazım Obus ve yönetimi, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e nezaket ziyaretinde bulundu.Kendilerini kabul ettiği için Vali Güvençer’e teşekkür eden İnşaat Mühendisleri Odası Manisa...
İnşaat Mühendisleri Odası Manisa Şube Başkanı Fethi Nazım Obus ve yönetimi, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e nezaket ziyaretinde bulundu.Kendilerini kabul ettiği için Vali Güvençer’e teşekkür eden İnşaat Mühendisleri Odası Manisa Şube Başkanı Obus, 18 Şubat 2018 tarihinde genel kurul yapıldığını ve genel kurul sonrası yeni yönetim oluştuğunu, Vali Güvençer’e kendilerini tanıtmak, Manisa için düşüncelerini ve projelerini anlatmak için geldiklerini belirtti. Vali Güvençer’e üyeleri tanıtan Başkan Obus, Manisa için yapılacak çalışmalarda kendilerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduklarını söyledi.Ziyaretleri nedeniyle Başkan Fethi Nazım Obus ve yönetimine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dileyen Vali Mustafa Hakan Güvençer, birlik ve beraberlik içinde Manisalılara hizmet etmekten büyük bir memnuniyet duyacağını ifade etti. İnşaat mühendisliğinin halkın can ve mal güvenliğini yakından ilgilendiren bir meslek olduğuna değinen Vali Güvençer, başka birçok meslekte uzmanın yaptığı hatanın bir şekilde telafi edilebildiğini, ancak inşaat mühendisinin yapacağı bir hatanın birçok insanın hayatına mal olabileceğini ifade etti.
İnşaat Mühendisleri Odası Manisa Şube Başkanı Fethi Nazım Obus ve yönetimi, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e nezaket ziyaretinde bulundu.Kendilerini kabul ettiği için Vali Güvençer’e teşekkür eden İnşaat Mühendisleri Odası Manisa...

İnşaat Mühendisleri Odası Manisa Şube Başkanı Fethi Nazım Obus ve yönetimi, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Kendilerini kabul ettiği için Vali Güvençer’e teşekkür eden İnşaat Mühendisleri Odası Manisa Şube Başkanı Obus, 18 Şubat 2018 tarihinde genel kurul yapıldığını ve genel kurul sonrası yeni yönetim oluştuğunu, Vali Güvençer’e kendilerini tanıtmak, Manisa için düşüncelerini ve projelerini anlatmak için geldiklerini belirtti. Vali Güvençer’e üyeleri tanıtan Başkan Obus, Manisa için yapılacak çalışmalarda kendilerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduklarını söyledi.

Ziyaretleri nedeniyle Başkan Fethi Nazım Obus ve yönetimine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dileyen Vali Mustafa Hakan Güvençer, birlik ve beraberlik içinde Manisalılara hizmet etmekten büyük bir memnuniyet duyacağını ifade etti. İnşaat mühendisliğinin halkın can ve mal güvenliğini yakından ilgilendiren bir meslek olduğuna değinen Vali Güvençer, başka birçok meslekte uzmanın yaptığı hatanın bir şekilde telafi edilebildiğini, ancak inşaat mühendisinin yapacağı bir hatanın birçok insanın hayatına mal olabileceğini ifade etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.