Vali Güvençer Sarıgöl’de incelemelerde bulundu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.02.2018 - 14:56, Güncelleme: 14.02.2018 - 14:56
 

Vali Güvençer Sarıgöl’de incelemelerde bulundu

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer incelemelerde bulunmak üzere Sarıgöl ilçesini ziyaret etti. Vali Güvençer, ilçeye bağlı kırsal mahallelerdeki okulları ve okullara ismi verilen şehitlerin ailelerini de evlerinde ziyaret ederek hal hatır...
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer incelemelerde bulunmak üzere Sarıgöl ilçesini ziyaret etti. Vali Güvençer, ilçeye bağlı kırsal mahallelerdeki okulları ve okullara ismi verilen şehitlerin ailelerini de evlerinde ziyaret ederek hal hatır sordu.Sarıgöl Hükümet Konağı önünde İlçe Kaymakamı Çetin Kılınç ve daire amirleri tarafından karşılanan Manisa Valisi Güvençer, Sarıgöl Kaymakamlık makamında İlçe Kaymakamı Çetin Kılınç’tan ilçenin sorunları hakkında brifing aldı. Manisa Valisi Güvençer daha sonra hükümet konağındaki daire amirlerini ziyaret ederek bilgi aldı.Ziyaretleri kapsamında Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u da ziyaret eden Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer daha sonra hayırsever iş adamı Mustafa Metin tarafından yaptırılan Mustafa Metin İmam-Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek okul müdüründen bilgi aldı. Sınıfları gezen ve öğrencilerle de konuşan Vali Güvençer buradan Sarıgöl Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Hastane Başhekimi Opr. Dr. Mehmet Karaduman ve Hastane Müdürü Muhammet Uğur Sezgin’den hastane hakkında bilgiler alan Vali Güvençer poliklinikleri ve yatan hastaları ziyaret ederek ’Geçmiş olsun’ dileklerini iletti. Vali Güvençer, hastanenin çocuk servisinde yatan çocuk hastalarla da yakından ilgilendi.Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer daha sonra, Japonya’ya piliç ihraç eden kadın girişimci Derya Öztürk tarafından verilen öğle yemeğine katıldı. Güvençer, kadın girişimci Derya Öztürk’ü başarısından dolayı kutladı.Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, programının öğleden sonraki kısmında Bağlıca Mahallesinde Hali Duran İlkokulunu ve Şehit Er. Bekir Boğa’nın anne babası Ayşe-Hüseyin Boğa çiftini evlerinde ziyaret etti.Güvençer daha sonra, Yeniköy Mahallesinde Şehit Muhammer Kara İlkokulunu ve Şehit Er. Muhammer Kara’nın anne-babası Çimen-Ahmet Kara çiftini evlerinde ziyaret etti. Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in gün boyu süren incelemelerini tamamlamasının ardından ilçeden ayrıldı.
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer incelemelerde bulunmak üzere Sarıgöl ilçesini ziyaret etti. Vali Güvençer, ilçeye bağlı kırsal mahallelerdeki okulları ve okullara ismi verilen şehitlerin ailelerini de evlerinde ziyaret ederek hal hatır...

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer incelemelerde bulunmak üzere Sarıgöl ilçesini ziyaret etti. Vali Güvençer, ilçeye bağlı kırsal mahallelerdeki okulları ve okullara ismi verilen şehitlerin ailelerini de evlerinde ziyaret ederek hal hatır sordu.

Sarıgöl Hükümet Konağı önünde İlçe Kaymakamı Çetin Kılınç ve daire amirleri tarafından karşılanan Manisa Valisi Güvençer, Sarıgöl Kaymakamlık makamında İlçe Kaymakamı Çetin Kılınç’tan ilçenin sorunları hakkında brifing aldı. Manisa Valisi Güvençer daha sonra hükümet konağındaki daire amirlerini ziyaret ederek bilgi aldı.

Ziyaretleri kapsamında Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u da ziyaret eden Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer daha sonra hayırsever iş adamı Mustafa Metin tarafından yaptırılan Mustafa Metin İmam-Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek okul müdüründen bilgi aldı. Sınıfları gezen ve öğrencilerle de konuşan Vali Güvençer buradan Sarıgöl Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Hastane Başhekimi Opr. Dr. Mehmet Karaduman ve Hastane Müdürü Muhammet Uğur Sezgin’den hastane hakkında bilgiler alan Vali Güvençer poliklinikleri ve yatan hastaları ziyaret ederek ’Geçmiş olsun’ dileklerini iletti. Vali Güvençer, hastanenin çocuk servisinde yatan çocuk hastalarla da yakından ilgilendi.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer daha sonra, Japonya’ya piliç ihraç eden kadın girişimci Derya Öztürk tarafından verilen öğle yemeğine katıldı. Güvençer, kadın girişimci Derya Öztürk’ü başarısından dolayı kutladı.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, programının öğleden sonraki kısmında Bağlıca Mahallesinde Hali Duran İlkokulunu ve Şehit Er. Bekir Boğa’nın anne babası Ayşe-Hüseyin Boğa çiftini evlerinde ziyaret etti.

Güvençer daha sonra, Yeniköy Mahallesinde Şehit Muhammer Kara İlkokulunu ve Şehit Er. Muhammer Kara’nın anne-babası Çimen-Ahmet Kara çiftini evlerinde ziyaret etti. Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in gün boyu süren incelemelerini tamamlamasının ardından ilçeden ayrıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.