Vali Güvençer’e anlamlı hediye

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2016 - 17:44, Güncelleme: 16.11.2016 - 17:44
 

Vali Güvençer’e anlamlı hediye

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret eden Bülent Koşmaz Fen Lisesi Okul Aile Birliği Onursal Başkanı Saaded Koşmaz, vefat eden eşi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Koşmaz’ı anlattığı “Bülent Koşmaz Vatana Adanmış...
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret eden Bülent Koşmaz Fen Lisesi Okul Aile Birliği Onursal Başkanı Saaded Koşmaz, vefat eden eşi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Koşmaz’ı anlattığı “Bülent Koşmaz Vatana Adanmış Bir Ömür” isimli kitabı hediye etti.Bülent Koşmaz Fen Lisesi Okul Aile Birliği Onursal Başkanı Saaded Koşmaz, Bülent Koşmaz Fen Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Dr. Süleyman Çingirt ve üyeleri Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret etti. 20 Haziran 2014 tarihinde vefat eden Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz’ın eşi olan Bülent Koşmaz Fen Lisesi Okul Aile Birliği Onursal Başkanı Saaded Koşmaz, ziyarette Vali Güvençer’e kendisinin kaleme aldığı “Bülent Koşmaz Vatana Adanmış Bir Ömür” isimli kitabı hediye etti.Vali Güvençer kitap için teşekkür ederek Bülent Koşmaz’ın yaşamı boyunca Manisa’ya yeni değerler katmak için çaba sarf eden bir insan olarak anlatıldığını ifade ederek Manisa’ya sunduğu katkıların unutulmayacağını söyledi.Bülent Koşmaz Fen Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Dr. Süleyman Çingirt ise Vali Güvençer’e nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirterek okulları hakkında bilgi verdi.
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret eden Bülent Koşmaz Fen Lisesi Okul Aile Birliği Onursal Başkanı Saaded Koşmaz, vefat eden eşi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Koşmaz’ı anlattığı “Bülent Koşmaz Vatana Adanmış...
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret eden Bülent Koşmaz Fen Lisesi Okul Aile Birliği Onursal Başkanı Saaded Koşmaz, vefat eden eşi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Koşmaz’ı anlattığı “Bülent Koşmaz Vatana Adanmış Bir Ömür” isimli kitabı hediye etti.
Bülent Koşmaz Fen Lisesi Okul Aile Birliği Onursal Başkanı Saaded Koşmaz, Bülent Koşmaz Fen Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Dr. Süleyman Çingirt ve üyeleri Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret etti. 20 Haziran 2014 tarihinde vefat eden Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz’ın eşi olan Bülent Koşmaz Fen Lisesi Okul Aile Birliği Onursal Başkanı Saaded Koşmaz, ziyarette Vali Güvençer’e kendisinin kaleme aldığı “Bülent Koşmaz Vatana Adanmış Bir Ömür” isimli kitabı hediye etti.
Vali Güvençer kitap için teşekkür ederek Bülent Koşmaz’ın yaşamı boyunca Manisa’ya yeni değerler katmak için çaba sarf eden bir insan olarak anlatıldığını ifade ederek Manisa’ya sunduğu katkıların unutulmayacağını söyledi.
Bülent Koşmaz Fen Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Dr. Süleyman Çingirt ise Vali Güvençer’e nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirterek okulları hakkında bilgi verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.