Vali Güvençer’e brifing

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2016 - 18:03, Güncelleme: 21.11.2016 - 18:03
 

Vali Güvençer’e brifing

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, kurum ziyaretleri kapsamında Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ziyaret ederek brifing aldı ve incelemelerde bulundu.Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin’in eşlik ettiği Vali Güvençer’i Manisa...
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, kurum ziyaretleri kapsamında Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ziyaret ederek brifing aldı ve incelemelerde bulundu.Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin’in eşlik ettiği Vali Güvençer’i Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne gelişinde İl Müdürü Murat Konan ile İl Müdür Yardımcısı Vekili Serap Akbayır karşıladı.Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ilk olarak, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce Akhisar Bakım Rehabilitasyon Merkezine ek olarak yapılan 13+ Yatılı/Gündüzlü Bakım Merkezini ziyaret etti. Vali Güvençer daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü ve Yunusemre Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde incelemede bulundu. Birimlerde görev yapan personel ile görüşüp görevleri hakkında bilgiler alan Vali Güvençer personele başarılar diledi.Birimleri ziyaretinin ardından Toplantı Salonunda kuruluş müdürleriyle tanışan Vali Güvençer’e Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan il ve ilçelerde bulunan kurumlarla ilgili brifing verdi.Vali Güvençer ziyaretinin ardından yaptığı değerlendirmede, kurumun, sosyal devlet olma gereği zor ve önemli bir görevi yerine getirdiğini ifade ederek, görevlerini yerine getirirken ihtiyaç duyulan desteği her zaman vereceğini kaydetti.
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, kurum ziyaretleri kapsamında Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ziyaret ederek brifing aldı ve incelemelerde bulundu.Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin’in eşlik ettiği Vali Güvençer’i Manisa...
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, kurum ziyaretleri kapsamında Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ziyaret ederek brifing aldı ve incelemelerde bulundu.
Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin’in eşlik ettiği Vali Güvençer’i Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne gelişinde İl Müdürü Murat Konan ile İl Müdür Yardımcısı Vekili Serap Akbayır karşıladı.
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ilk olarak, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce Akhisar Bakım Rehabilitasyon Merkezine ek olarak yapılan 13+ Yatılı/Gündüzlü Bakım Merkezini ziyaret etti. Vali Güvençer daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü ve Yunusemre Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde incelemede bulundu. Birimlerde görev yapan personel ile görüşüp görevleri hakkında bilgiler alan Vali Güvençer personele başarılar diledi.
Birimleri ziyaretinin ardından Toplantı Salonunda kuruluş müdürleriyle tanışan Vali Güvençer’e Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan il ve ilçelerde bulunan kurumlarla ilgili brifing verdi.
Vali Güvençer ziyaretinin ardından yaptığı değerlendirmede, kurumun, sosyal devlet olma gereği zor ve önemli bir görevi yerine getirdiğini ifade ederek, görevlerini yerine getirirken ihtiyaç duyulan desteği her zaman vereceğini kaydetti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.