Vali Karadeniz Yunusemre’nin projelerini yerinde inceledi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.08.2020 - 14:27, Güncelleme: 06.08.2020 - 14:27
 

Vali Karadeniz Yunusemre’nin projelerini yerinde inceledi

YUNUSEMRE BELEDİYE BAŞKANI DR. MEHMET ÇERÇİ, MANİSA VALİSİ YAŞAR KARADENİZ’İ MAKAMINDA AĞIRLADI. BAŞKAN ÇERÇİ DAHA SONRA VALİ KARADENİZ’İ GERÇEKLEŞTİRDİKLERİ PROJELERİ YERİNDE GEZDİRDİ.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’i makamında ağırladı. Başkan Çerçi daha sonra Vali Karadeniz’i gerçekleştirdikleri projeleri yerinde gezdirerek bilgilendirdi. Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye iade-i ziyarette bulundu. Manisa’nın Ege Bölgesinin incisi olduğunu belirten Vali Karadeniz, ilin en büyük ilçesi olan Yunusemre’de belediyenin güzel projelere imza atığını belirterek Başkan Çerçi ve ekibini kutladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Çerçi ise, çalışmaları hakkında Vali Yaşar Karadeniz’e bilgi verdi. Kente artı değer katacak her türlü çalışmaya destek vermekten mutluluk duyacaklarını aktaran Başkan Çerçi, nazik ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür etti. Vali Karadeniz ziyaret sonunda anı defterini imzalarken; Belediye Başkanı Çerçi de Vali Karadeniz’e günün anısına tablo hediye etti. Projeleri yerinde gördü Başkan Çerçi ve Vali Karadeniz, makam ziyaretinin ardından Yunusemre Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan örnek projelerden Yunus Emre Kültür Parkı ve Yunus Emre Millet Çarşısı’nı gezdi. Projeler hakkında bilgi alan Vali Karadeniz, kente vizyon katan projeleri çok beğendiğini belirtti.
YUNUSEMRE BELEDİYE BAŞKANI DR. MEHMET ÇERÇİ, MANİSA VALİSİ YAŞAR KARADENİZ’İ MAKAMINDA AĞIRLADI. BAŞKAN ÇERÇİ DAHA SONRA VALİ KARADENİZ’İ GERÇEKLEŞTİRDİKLERİ PROJELERİ YERİNDE GEZDİRDİ.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’i makamında ağırladı. Başkan Çerçi daha sonra Vali Karadeniz’i gerçekleştirdikleri projeleri yerinde gezdirerek bilgilendirdi.

Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye iade-i ziyarette bulundu. Manisa’nın Ege Bölgesinin incisi olduğunu belirten Vali Karadeniz, ilin en büyük ilçesi olan Yunusemre’de belediyenin güzel projelere imza atığını belirterek Başkan Çerçi ve ekibini kutladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Çerçi ise, çalışmaları hakkında Vali Yaşar Karadeniz’e bilgi verdi. Kente artı değer katacak her türlü çalışmaya destek vermekten mutluluk duyacaklarını aktaran Başkan Çerçi, nazik ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür etti. Vali Karadeniz ziyaret sonunda anı defterini imzalarken; Belediye Başkanı Çerçi de Vali Karadeniz’e günün anısına tablo hediye etti.

Projeleri yerinde gördü

Başkan Çerçi ve Vali Karadeniz, makam ziyaretinin ardından Yunusemre Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan örnek projelerden Yunus Emre Kültür Parkı ve Yunus Emre Millet Çarşısı’nı gezdi. Projeler hakkında bilgi alan Vali Karadeniz, kente vizyon katan projeleri çok beğendiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.