Vatandaş Alaşehir Belediyesine bir tık kadar yakın!

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2018 - 14:49, Güncelleme: 28.02.2018 - 14:49
 

Vatandaş Alaşehir Belediyesine bir tık kadar yakın!

Alaşehir Belediyesi, vatandaşlarla olan iletişim kanalları arasına bir yenisini daha ekleyerek www.alasehir.bel.tr uzantılı resmi internet sitesinde ‘Canlı Destek Hattı’ oluşturdu.Vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için, devam eden projeleri,...
Alaşehir Belediyesi, vatandaşlarla olan iletişim kanalları arasına bir yenisini daha ekleyerek www.alasehir.bel.tr uzantılı resmi internet sitesinde ‘Canlı Destek Hattı’ oluşturdu.Vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için, devam eden projeleri, sorun ve talepleri yerinde tespit etmek için haftanın üç günü mahalle ziyaretleri gerçekleştiren ve her hafta salı günleri halkın isteklerini, belediyeden beklentilerini doğrudan Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’a iletebildikleri ‘Halk Günü Toplantılarının yanı sıra vatandaşların istek, öneri ve şikayetlerini bildirebilecekleri ‘444 8 653’ nolu ücretsiz çağrı merkezini hayata geçiren Alaşehir Belediyesi hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek www.alasehir.bel.tr uzantılı resmi internet sitesinde ‘Canlı Destek Hattı’nı oluşturdu.‘Daha yapacak çok işimiz var’ sloganı ile yola çıktıklarını ve Sosyal belediyecilik anlayışının en önemli unsurunu sosyal iletişimin oluşturduğunu söyleyen Başkan Karaçoban, "Kaliteli, hızlı ve doğru iletişimin çok önem kazandığı bir çağda yaşıyoruz. Bu nedenle Alaşehir Belediyesi olarak halkımızla ve kitlelerle iletişimi bu düzeyde gerçekleştirmek için bazı çalışmalar gerçekleştirdik” dedi."Hep birlikte çalışacağız"Önceliklerinin Alaşehir halkının yaşam kalitesini yükseltmek olduğunu belirten Karaçoban, "Seçim süresi boyunca sağlıktan spora, eğitimden kültürel etkinliklere kadar birçok alanda yapacağımız girişimlerin sözünü verdik ve bu sözleri de yerine getirdik. Alaşehir Belediyesini sosyal belediyecilik anlayışıyla yönetiyoruz ve bu alandaki çalışmalar da vatandaşın desteğiyle hep birlikte çalışacağız” diye konuştu. Başkan Karaçoban hizmete giren canlı destek hattından vatandaşın ilettiği sorun veya taleplere anında cevap verileceğini belirterek Alaşehir’i vatandaş işbirliğiyle daha da ileriye taşımak için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.
Alaşehir Belediyesi, vatandaşlarla olan iletişim kanalları arasına bir yenisini daha ekleyerek www.alasehir.bel.tr uzantılı resmi internet sitesinde ‘Canlı Destek Hattı’ oluşturdu.Vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için, devam eden projeleri,...

Alaşehir Belediyesi, vatandaşlarla olan iletişim kanalları arasına bir yenisini daha ekleyerek www.alasehir.bel.tr uzantılı resmi internet sitesinde ‘Canlı Destek Hattı’ oluşturdu.

Vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için, devam eden projeleri, sorun ve talepleri yerinde tespit etmek için haftanın üç günü mahalle ziyaretleri gerçekleştiren ve her hafta salı günleri halkın isteklerini, belediyeden beklentilerini doğrudan Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’a iletebildikleri ‘Halk Günü Toplantılarının yanı sıra vatandaşların istek, öneri ve şikayetlerini bildirebilecekleri ‘444 8 653’ nolu ücretsiz çağrı merkezini hayata geçiren Alaşehir Belediyesi hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek www.alasehir.bel.tr uzantılı resmi internet sitesinde ‘Canlı Destek Hattı’nı oluşturdu.

‘Daha yapacak çok işimiz var’ sloganı ile yola çıktıklarını ve Sosyal belediyecilik anlayışının en önemli unsurunu sosyal iletişimin oluşturduğunu söyleyen Başkan Karaçoban, "Kaliteli, hızlı ve doğru iletişimin çok önem kazandığı bir çağda yaşıyoruz. Bu nedenle Alaşehir Belediyesi olarak halkımızla ve kitlelerle iletişimi bu düzeyde gerçekleştirmek için bazı çalışmalar gerçekleştirdik” dedi.

"Hep birlikte çalışacağız"

Önceliklerinin Alaşehir halkının yaşam kalitesini yükseltmek olduğunu belirten Karaçoban, "Seçim süresi boyunca sağlıktan spora, eğitimden kültürel etkinliklere kadar birçok alanda yapacağımız girişimlerin sözünü verdik ve bu sözleri de yerine getirdik. Alaşehir Belediyesini sosyal belediyecilik anlayışıyla yönetiyoruz ve bu alandaki çalışmalar da vatandaşın desteğiyle hep birlikte çalışacağız” diye konuştu. Başkan Karaçoban hizmete giren canlı destek hattından vatandaşın ilettiği sorun veya taleplere anında cevap verileceğini belirterek Alaşehir’i vatandaş işbirliğiyle daha da ileriye taşımak için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.