Vatandaşlardan Şehzadeler’e yol teşekkürü

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.11.2016 - 16:44, Güncelleme: 18.11.2016 - 16:44
 

Vatandaşlardan Şehzadeler’e yol teşekkürü

Şehzadeler Belediyesinin Saruhan ve Adakale Mahallerinde başlatmış olduğu yol düzenleme çalışması vatandaşlardan tam not aldı. Yapılan çalışma ile mahallenin yollarının daha güzel görünüme kavuştuğunu ifade eden Mahalle sakinleri,...
Şehzadeler Belediyesinin Saruhan ve Adakale Mahallerinde başlatmış olduğu yol düzenleme çalışması vatandaşlardan tam not aldı. Yapılan çalışma ile mahallenin yollarının daha güzel görünüme kavuştuğunu ifade eden Mahalle sakinleri, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve belediye ekiplerine teşekkür etti.Şehzadeler Belediyesinin Adakale ve Saruhan Mahallelerinde başlatmış olduğu yol çalışması nedeni ile vatandaşlar Şehzadeler Belediyesine teşekkür etti. Mahallenin yollarının döşenen kayrak taşı nedeni ile sürekli bozulduğunu kaydeden Adakale Mahalle Muhtarı Ali Dinç, “Mahallemizde yapılan yol çalışması nedeni ile Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e mahallemize böyle güzel çalışma yaptıkları için çok teşekkür ediyorum. Geçmişte bulunduğumuz sokağın hali çok kötüydü. Kayrak taşı döşeli olan bu yol araçlar geçtikçe bozuluyordu. Geçen araçlarda bundan zarar görüyordu. Bu güzel çalışmanın Ulutepe Caddesi üzerinde de yapılmasını istiyoruz” dedi.Adakale ve Saruhan Mahallesi sakinleri de yapılan yol çalışması nedeni ile Başkan Çelik’e teşekkür etti.
Şehzadeler Belediyesinin Saruhan ve Adakale Mahallerinde başlatmış olduğu yol düzenleme çalışması vatandaşlardan tam not aldı. Yapılan çalışma ile mahallenin yollarının daha güzel görünüme kavuştuğunu ifade eden Mahalle sakinleri,...
Şehzadeler Belediyesinin Saruhan ve Adakale Mahallerinde başlatmış olduğu yol düzenleme çalışması vatandaşlardan tam not aldı. Yapılan çalışma ile mahallenin yollarının daha güzel görünüme kavuştuğunu ifade eden Mahalle sakinleri, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve belediye ekiplerine teşekkür etti.
Şehzadeler Belediyesinin Adakale ve Saruhan Mahallelerinde başlatmış olduğu yol çalışması nedeni ile vatandaşlar Şehzadeler Belediyesine teşekkür etti. Mahallenin yollarının döşenen kayrak taşı nedeni ile sürekli bozulduğunu kaydeden Adakale Mahalle Muhtarı Ali Dinç, “Mahallemizde yapılan yol çalışması nedeni ile Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e mahallemize böyle güzel çalışma yaptıkları için çok teşekkür ediyorum. Geçmişte bulunduğumuz sokağın hali çok kötüydü. Kayrak taşı döşeli olan bu yol araçlar geçtikçe bozuluyordu. Geçen araçlarda bundan zarar görüyordu. Bu güzel çalışmanın Ulutepe Caddesi üzerinde de yapılmasını istiyoruz” dedi.
Adakale ve Saruhan Mahallesi sakinleri de yapılan yol çalışması nedeni ile Başkan Çelik’e teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.