Veliler okul için el ele verdi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2017 - 11:49, Güncelleme: 15.03.2017 - 11:49
 

Veliler okul için el ele verdi

Sarıgöl Şehit Esin Akay İlköğretim Kurumları Okul Aile Birliği tarafından okulun çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için gıda kermesi düzenlendi.Sarıgöl Hükumet Konağı önündeki Kent Meydanında düzenlenen kermeste, öğrenci anneleri...
Sarıgöl Şehit Esin Akay İlköğretim Kurumları Okul Aile Birliği tarafından okulun çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için gıda kermesi düzenlendi.Sarıgöl Hükumet Konağı önündeki Kent Meydanında düzenlenen kermeste, öğrenci anneleri gözleme yaparak katkıda bulundu. Kermese Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıç, daire amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kermeste sunulan gıda maddeleri davetliler ve vatandaşlar tarafından kısa sürede tüketildi.Sarıgöl Şehit Esin Akay İlköğretim Kurumları Müdürü Adem Çelik yaptığı açıklamada, "Okulumuz Aile Birliği Başkanı İrfan Çal ve yönetimi tarafından okulumuzun çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak amaçlı gıda kermesi tertipledi. Kermes beklenenden çok daha fazla bir ilgi gördü. Katılımcılara ve destek verenlere teşekkür ederim." dedi.
Sarıgöl Şehit Esin Akay İlköğretim Kurumları Okul Aile Birliği tarafından okulun çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için gıda kermesi düzenlendi.Sarıgöl Hükumet Konağı önündeki Kent Meydanında düzenlenen kermeste, öğrenci anneleri...

Sarıgöl Şehit Esin Akay İlköğretim Kurumları Okul Aile Birliği tarafından okulun çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için gıda kermesi düzenlendi.

Sarıgöl Hükumet Konağı önündeki Kent Meydanında düzenlenen kermeste, öğrenci anneleri gözleme yaparak katkıda bulundu. Kermese Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıç, daire amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kermeste sunulan gıda maddeleri davetliler ve vatandaşlar tarafından kısa sürede tüketildi.

Sarıgöl Şehit Esin Akay İlköğretim Kurumları Müdürü Adem Çelik yaptığı açıklamada, "Okulumuz Aile Birliği Başkanı İrfan Çal ve yönetimi tarafından okulumuzun çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak amaçlı gıda kermesi tertipledi. Kermes beklenenden çok daha fazla bir ilgi gördü. Katılımcılara ve destek verenlere teşekkür ederim." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.