Yağmur suyu artık sorun olmayacak

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2016 - 16:39, Güncelleme: 22.11.2016 - 16:39
 

Yağmur suyu artık sorun olmayacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, merkez Şehzadeler ilçesinde yağmur suyu sıkıntısına son vermek adına Alçıtepe Caddesi’nde çalışma başlattı.MASKİ Genel Müdürlüğü, yağışlı...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, merkez Şehzadeler ilçesinde yağmur suyu sıkıntısına son vermek adına Alçıtepe Caddesi’nde çalışma başlattı.MASKİ Genel Müdürlüğü, yağışlı havaların Manisalı vatandaşların günlük hayatlarını etkilememesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, aşırı yağışlarda, Şehzadeler ilçesinde bulunan Erler Caddesi ve 2502 Sokak’tan, Alçıtepe Caddesi’ne doğru yaşanan yoğun yağmur suyu akışını kontrol altına alıyor. Mahalleye ulaşan su taşkınlarının önüne geçmek için Alçıtepe Caddesi’ne MASKİ ekipleri tarafından yağmursuyu hattı döşeniyor. Vatandaşlardan gelen talebi de dikkate alarak başlanan çalışma tamamlandığında mahalle sakinleri rahat bir nefes alacak. Çalışma yapılırken aynı zamanda evlerin altında kalan eski hattında deplase işlemi gerçekleştirilmiş olacak.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, merkez Şehzadeler ilçesinde yağmur suyu sıkıntısına son vermek adına Alçıtepe Caddesi’nde çalışma başlattı.MASKİ Genel Müdürlüğü, yağışlı...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, merkez Şehzadeler ilçesinde yağmur suyu sıkıntısına son vermek adına Alçıtepe Caddesi’nde çalışma başlattı.
MASKİ Genel Müdürlüğü, yağışlı havaların Manisalı vatandaşların günlük hayatlarını etkilememesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, aşırı yağışlarda, Şehzadeler ilçesinde bulunan Erler Caddesi ve 2502 Sokak’tan, Alçıtepe Caddesi’ne doğru yaşanan yoğun yağmur suyu akışını kontrol altına alıyor. Mahalleye ulaşan su taşkınlarının önüne geçmek için Alçıtepe Caddesi’ne MASKİ ekipleri tarafından yağmursuyu hattı döşeniyor. Vatandaşlardan gelen talebi de dikkate alarak başlanan çalışma tamamlandığında mahalle sakinleri rahat bir nefes alacak. Çalışma yapılırken aynı zamanda evlerin altında kalan eski hattında deplase işlemi gerçekleştirilmiş olacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.