Yalçınkaya SANKON Başkanını ağırladı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.01.2017 - 17:35, Güncelleme: 18.01.2017 - 17:35
 

Yalçınkaya SANKON Başkanını ağırladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’u makamında ağırladı.Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’u makamında ağırladı.Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Atasoy’u, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya ağırladı. Nezaket ziyareti gerçekleştirdiğini dile getiren Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Atasoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü de proje, yatırım ve elde ettiği başarılarının şehir adına gurur verici olduğunu söyledi. Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonunun ekonomik sivil toplum kuruluşu olduğunu belirten Atasoy, Manisa’ya neler yapılabiliriz düşüncesiyle Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Valiliği ile istişarelerde bulunacaklarını aktardı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya da, Atasoy’a teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’u makamında ağırladı.Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’u makamında ağırladı.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Atasoy’u, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya ağırladı. Nezaket ziyareti gerçekleştirdiğini dile getiren Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Atasoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü de proje, yatırım ve elde ettiği başarılarının şehir adına gurur verici olduğunu söyledi. Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonunun ekonomik sivil toplum kuruluşu olduğunu belirten Atasoy, Manisa’ya neler yapılabiliriz düşüncesiyle Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Valiliği ile istişarelerde bulunacaklarını aktardı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya da, Atasoy’a teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.