Yayla Mahallesinin kanalizasyon sıkıntısına çözüm

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.07.2017 - 14:20, Güncelleme: 05.07.2017 - 14:20
 

Yayla Mahallesinin kanalizasyon sıkıntısına çözüm

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre Yayla Mahallesinin kanalizasyon hattı bulunmayan kısmında gerçekleştirdiği çalışmayla vatandaşları sağlıklı altyapıya kavuşturdu.Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel...
MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre Yayla Mahallesinin kanalizasyon hattı bulunmayan kısmında gerçekleştirdiği çalışmayla vatandaşları sağlıklı altyapıya kavuşturdu.Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 17 ilçede titizlikle yürüttüğü çalışmalarla altyapı ihtiyaçlarına hızla cevap veriyor. Yunusemre ilçesine bağlı Yayla Mahallesinde yaşanan kanalizasyon sıkıntısını gidermek için harekete geçen MASKİ, ilave kanalizasyon hattı döşemesiyle sorunu çözüme kavuşturdu. Telefonda Sohbet Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekiplerince yapılan çalışma neticesinde mahalledeki tüm vatandaşlar, sağlıklı ve yeterli bir altyapı sistemi kullanmaya başladılar.“Koku ve sinek problemimiz çözüldü”Yayla Mahalle Muhtarı Erdoğan Turak, “Yıllar önce yapılan kanalizasyon şebekemiz mahallemizin bazı bölgelerinde mevcut değildi. Vatandaşlarımıza yetersiz geliyordu. Biz de dilekçe ile durumumuzu ilettik. Sağolsun MASKİ Genel Müdürlüğü ilgilendi ve sorunumuzu çözdü. Önceden sinek ve koku şikayetimiz de oluyordu. Şimdi o da ortadan kalktı. Gayet sağlıklı oldu. Yapılan çalışmadan dolayı şahsım ve mahallem adına başta Cengiz Başkanımıza ve MASKİ’ye teşekkürlerimi iletiyorum. Hizmetlerden çok memnunuz” diye konuştu.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre Yayla Mahallesinin kanalizasyon hattı bulunmayan kısmında gerçekleştirdiği çalışmayla vatandaşları sağlıklı altyapıya kavuşturdu.Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel...

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre Yayla Mahallesinin kanalizasyon hattı bulunmayan kısmında gerçekleştirdiği çalışmayla vatandaşları sağlıklı altyapıya kavuşturdu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 17 ilçede titizlikle yürüttüğü çalışmalarla altyapı ihtiyaçlarına hızla cevap veriyor. Yunusemre ilçesine bağlı Yayla Mahallesinde yaşanan kanalizasyon sıkıntısını gidermek için harekete geçen MASKİ, ilave kanalizasyon hattı döşemesiyle sorunu çözüme kavuşturdu. Telefonda Sohbet Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekiplerince yapılan çalışma neticesinde mahalledeki tüm vatandaşlar, sağlıklı ve yeterli bir altyapı sistemi kullanmaya başladılar.

“Koku ve sinek problemimiz çözüldü”

Yayla Mahalle Muhtarı Erdoğan Turak, “Yıllar önce yapılan kanalizasyon şebekemiz mahallemizin bazı bölgelerinde mevcut değildi. Vatandaşlarımıza yetersiz geliyordu. Biz de dilekçe ile durumumuzu ilettik. Sağolsun MASKİ Genel Müdürlüğü ilgilendi ve sorunumuzu çözdü. Önceden sinek ve koku şikayetimiz de oluyordu. Şimdi o da ortadan kalktı. Gayet sağlıklı oldu. Yapılan çalışmadan dolayı şahsım ve mahallem adına başta Cengiz Başkanımıza ve MASKİ’ye teşekkürlerimi iletiyorum. Hizmetlerden çok memnunuz” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.