Yeni yerleşim yerlerinin altyapıları yapılıyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.11.2016 - 16:52, Güncelleme: 18.11.2016 - 16:52
 

Yeni yerleşim yerlerinin altyapıları yapılıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Salihli’nin Kurtuluş Mahallesinde imara açılan yeni yerleşim bölgesine içme suyu şebeke hattı döşeyerek mahallenin altyapı ihtiyacına cevap veriyor.MASKİ...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Salihli’nin Kurtuluş Mahallesinde imara açılan yeni yerleşim bölgesine içme suyu şebeke hattı döşeyerek mahallenin altyapı ihtiyacına cevap veriyor.MASKİ Genel Müdürlüğü, hızla gelişen ve büyüyen Manisa’nın altyapı gereksinimlerine etkili çözümler geliştirmek için çalışmalarına devam ediyor. Salihli’nin Kurtuluş Mahallesinde yaşanan kentsel büyüme sonrasında imara açılan bölgedeki 4 yeni sokağa MASKİ ekipleri tarafından içme suyu hattı döşeniyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından açılan yeni sokakların içme suyu altyapısı da, MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekiplerinin yaptığı çalışmalarla sağlam ve modern hale getiriliyor. Manisa’nın yoğun göç alan ve her geçen gün büyüyen ilçelerinde MASKİ tarafından gerçekleştirilen işlemler sayesinde, il genelinde sağlıklı ve kullanışlı altyapı sistemleri inşa ediliyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Salihli’nin Kurtuluş Mahallesinde imara açılan yeni yerleşim bölgesine içme suyu şebeke hattı döşeyerek mahallenin altyapı ihtiyacına cevap veriyor.MASKİ...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Salihli’nin Kurtuluş Mahallesinde imara açılan yeni yerleşim bölgesine içme suyu şebeke hattı döşeyerek mahallenin altyapı ihtiyacına cevap veriyor.
MASKİ Genel Müdürlüğü, hızla gelişen ve büyüyen Manisa’nın altyapı gereksinimlerine etkili çözümler geliştirmek için çalışmalarına devam ediyor. Salihli’nin Kurtuluş Mahallesinde yaşanan kentsel büyüme sonrasında imara açılan bölgedeki 4 yeni sokağa MASKİ ekipleri tarafından içme suyu hattı döşeniyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından açılan yeni sokakların içme suyu altyapısı da, MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekiplerinin yaptığı çalışmalarla sağlam ve modern hale getiriliyor. Manisa’nın yoğun göç alan ve her geçen gün büyüyen ilçelerinde MASKİ tarafından gerçekleştirilen işlemler sayesinde, il genelinde sağlıklı ve kullanışlı altyapı sistemleri inşa ediliyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.