Yıldız sultanlar dolu dizgin

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2016 - 13:15, Güncelleme: 24.11.2016 - 13:15
 

Yıldız sultanlar dolu dizgin

Kulüplerarası Yıldız Kızlar B Grubunda Mücadele Eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, Oynadığı Müsabakalarda 2’de 2 Yaparak Galibiyet Serisini Sürdürdü.
Kulüplerarası Yıldız Kızlar B Grubunda mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, oynadığı müsabakalarda 2’de 2 yaparak galibiyet serisini sürdürdü.Manisa Büyükşehir Belediyespor voleybolda altyapı yatırımlarının karşılığını aldığı başarılı sonuçlarla taçlandırıyor. Manisa Kulüplerarası Yıldız Kızlar B Grubu’nda ilk maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor ile Salihli Belediyespor karşılaştı. Salihli Belediyespor tesislerinde oynanan karşılaşmayı Manisa Büyükşehir Belediyespor 2-3 kazandı. Grubun ikinci maçında Akhisar Kız Meslek Lisesi ile karşılaşan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmadan da 3-1’lik galibiyetle ayrıldı.Manisa Büyükşehir Belediyespor, 29 Kasım Salı günü Turgutlu temsilcisi Seramiksan ile karşı karşıya gelecek. Yıldız Kızlar bu maçtan da galibiyetle ayrılıp, 3’de 3 yapmayı hedefliyor.
Kulüplerarası Yıldız Kızlar B Grubunda Mücadele Eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, Oynadığı Müsabakalarda 2’de 2 Yaparak Galibiyet Serisini Sürdürdü.
Kulüplerarası Yıldız Kızlar B Grubunda mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, oynadığı müsabakalarda 2’de 2 yaparak galibiyet serisini sürdürdü.
Manisa Büyükşehir Belediyespor voleybolda altyapı yatırımlarının karşılığını aldığı başarılı sonuçlarla taçlandırıyor. Manisa Kulüplerarası Yıldız Kızlar B Grubu’nda ilk maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor ile Salihli Belediyespor karşılaştı. Salihli Belediyespor tesislerinde oynanan karşılaşmayı Manisa Büyükşehir Belediyespor 2-3 kazandı. Grubun ikinci maçında Akhisar Kız Meslek Lisesi ile karşılaşan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmadan da 3-1’lik galibiyetle ayrıldı.
Manisa Büyükşehir Belediyespor, 29 Kasım Salı günü Turgutlu temsilcisi Seramiksan ile karşı karşıya gelecek. Yıldız Kızlar bu maçtan da galibiyetle ayrılıp, 3’de 3 yapmayı hedefliyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.