Yılmaz, Balkanlar’dan bronz madalya ile döndü

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.06.2019 - 17:59, Güncelleme: 17.06.2019 - 17:59
 

Yılmaz, Balkanlar’dan bronz madalya ile döndü

Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonasi'nda Türkiye'yi Temsil Eden Salihli Belediyespor Judo Takımı Sporcularından Ceren Yılmaz, Bronz Madalya Kazandı.
Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden Salihli Belediyespor Judo Takımı sporcularından Ceren Yılmaz, bronz madalya kazandı. Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonası Makedonya’nın başkenti Üsküp’te gerçekleştirildi. Şampiyonada Ay-yıldızlı forma ile mücadelede eden Salihli Belediyespor’un başarılı judocularından Ceren Yılmaz, 44 Kg’da üçüncü olup, bronz madalyanın sahibi oldu. Diğer Salihlili Milli Judocu Abdülkadir Atılgan ise şampiyona da 7. oldu. Milli judocu Ceren Yılmaz’ı tebrik eden Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, "Sporcumuzla gurur duyuyoruz. Kısa sürede kendini yetiştirerek hem ilçemizi hem Manisa’yı hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil etmiştir” dedi. Bu başarıda pay sahibi olan Antrenörler Oktay Ayaz ve Özlem Akın Ayaz’ı tebrik eden Başkan Kayda, Salihli’den milli takıma sporcu yetiştirmeye devam edeceklerini söyledi.
Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonasi'nda Türkiye'yi Temsil Eden Salihli Belediyespor Judo Takımı Sporcularından Ceren Yılmaz, Bronz Madalya Kazandı.

Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden Salihli Belediyespor Judo Takımı sporcularından Ceren Yılmaz, bronz madalya kazandı.

Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonası Makedonya’nın başkenti Üsküp’te gerçekleştirildi. Şampiyonada Ay-yıldızlı forma ile mücadelede eden Salihli Belediyespor’un başarılı judocularından Ceren Yılmaz, 44 Kg’da üçüncü olup, bronz madalyanın sahibi oldu. Diğer Salihlili Milli Judocu Abdülkadir Atılgan ise şampiyona da 7. oldu.

Milli judocu Ceren Yılmaz’ı tebrik eden Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, "Sporcumuzla gurur duyuyoruz. Kısa sürede kendini yetiştirerek hem ilçemizi hem Manisa’yı hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil etmiştir” dedi.

Bu başarıda pay sahibi olan Antrenörler Oktay Ayaz ve Özlem Akın Ayaz’ı tebrik eden Başkan Kayda, Salihli’den milli takıma sporcu yetiştirmeye devam edeceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.