Yörük Türkmenleri şehitleri unutmadı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2020 - 16:16, Güncelleme: 06.03.2020 - 16:16
 

Yörük Türkmenleri şehitleri unutmadı

Manisa Yörük Türkmen Derneği, İdlib’de Rejim Saldırısı Sonucu Şehit Olan Kahraman Mehmetçilerin Ruhları İçin Önce Mevlidi Şerif Okuttu Ardından Da Lokma Hayrı Düzenledi.
Manisa Yörük Türkmen Derneği, İdlib’de rejim saldırısı sonucu şehit olan kahraman Mehmetçilerin ruhları için önce mevlidi şerif okuttu ardından da lokma hayrı düzenledi. Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıiğdecik Mahalle camisinde şehitler için mevlidi şerif okutulup dualar edilirken cuma namazının ardından da cami önünde lokma hayrı yapıldı. Manisa Yörük Türkmen Derneği Başkanı Arif Kurtoğlu, “İdlib’deki saldırı sonucu hayatını kaybeden askerlerimiz başta olmak üzere bu güzel vatan için canını feda eden bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Türkiye olarak güçlü bir ülkeyiz. Her zaman dimdik ayakta durmaya devam edeceğiz. Her zaman ve her yerde devletimizin yanındayız. Hayrımıza destek olan herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.
Manisa Yörük Türkmen Derneği, İdlib’de Rejim Saldırısı Sonucu Şehit Olan Kahraman Mehmetçilerin Ruhları İçin Önce Mevlidi Şerif Okuttu Ardından Da Lokma Hayrı Düzenledi.

Manisa Yörük Türkmen Derneği, İdlib’de rejim saldırısı sonucu şehit olan kahraman Mehmetçilerin ruhları için önce mevlidi şerif okuttu ardından da lokma hayrı düzenledi.

Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıiğdecik Mahalle camisinde şehitler için mevlidi şerif okutulup dualar edilirken cuma namazının ardından da cami önünde lokma hayrı yapıldı.

Manisa Yörük Türkmen Derneği Başkanı Arif Kurtoğlu, “İdlib’deki saldırı sonucu hayatını kaybeden askerlerimiz başta olmak üzere bu güzel vatan için canını feda eden bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Türkiye olarak güçlü bir ülkeyiz. Her zaman dimdik ayakta durmaya devam edeceğiz. Her zaman ve her yerde devletimizin yanındayız. Hayrımıza destek olan herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.