Yumrukaya ailesinin acı günü

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.04.2019 - 14:56, Güncelleme: 15.04.2019 - 14:56
 

Yumrukaya ailesinin acı günü

Manisa’nın tanınmış iş insanlarından Erdinç Yumrukaya ve Mehmet Yumrukaya’nın yeğeni, merhum İbrahim Yumrukaya’nın oğlu Taner Yumrukaya geçirdiği kalp krizi sonucu 45 yaşında hayatını kaybetti. Taner Yumrukaya’nın cenaze namazı...
Manisa’nın tanınmış iş insanlarından Erdinç Yumrukaya ve Mehmet Yumrukaya’nın yeğeni, merhum İbrahim Yumrukaya’nın oğlu Taner Yumrukaya geçirdiği kalp krizi sonucu 45 yaşında hayatını kaybetti. Taner Yumrukaya’nın cenaze namazı Hatuniye Camiinde öğle namazına müteakip kılınırken cenaze namazına Manisa’nın iş ve siyaset dünyası yoğun ilgi gösterdi.Manisa’nın tanınmış iş insanlarından Erdinç Yumrukaya ve Mehmet Yumrukaya’nın yeğeni, merhum İbrahim Yumrukaya’nın oğlu Taner Yumrukaya geçirdiği kalp krizi sonucu 45 yaşında hayatını kaybetti. Taner Yumrukaya’nın cenazesi Hatuniye Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualarla Çatal Mezarlığına defnedildi.Cenaze namazına Manisa’nın iş ve siyaset dünyası yoğun ilgi gösterdi. Erdinç Yumrukaya ve Mehmet Yumrukaya ile yakınları cami bahçesinde taziyeleri kabul etti.
Manisa’nın tanınmış iş insanlarından Erdinç Yumrukaya ve Mehmet Yumrukaya’nın yeğeni, merhum İbrahim Yumrukaya’nın oğlu Taner Yumrukaya geçirdiği kalp krizi sonucu 45 yaşında hayatını kaybetti. Taner Yumrukaya’nın cenaze namazı...

Manisa’nın tanınmış iş insanlarından Erdinç Yumrukaya ve Mehmet Yumrukaya’nın yeğeni, merhum İbrahim Yumrukaya’nın oğlu Taner Yumrukaya geçirdiği kalp krizi sonucu 45 yaşında hayatını kaybetti. Taner Yumrukaya’nın cenaze namazı Hatuniye Camiinde öğle namazına müteakip kılınırken cenaze namazına Manisa’nın iş ve siyaset dünyası yoğun ilgi gösterdi.

Manisa’nın tanınmış iş insanlarından Erdinç Yumrukaya ve Mehmet Yumrukaya’nın yeğeni, merhum İbrahim Yumrukaya’nın oğlu Taner Yumrukaya geçirdiği kalp krizi sonucu 45 yaşında hayatını kaybetti. Taner Yumrukaya’nın cenazesi Hatuniye Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualarla Çatal Mezarlığına defnedildi.

Cenaze namazına Manisa’nın iş ve siyaset dünyası yoğun ilgi gösterdi. Erdinç Yumrukaya ve Mehmet Yumrukaya ile yakınları cami bahçesinde taziyeleri kabul etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.