Yunt-Der’in yeni başkanı İlyas Selçuk oldu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.11.2019 - 14:50, Güncelleme: 18.11.2019 - 14:50
 

Yunt-Der’in yeni başkanı İlyas Selçuk oldu

Yuntdağlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür Spor Ve Turizm Derneği’nin (yunt-der) 13. Olağan Kongresinde, Mevcut Başkan Mustafa Uyumaz Görevini İlyas Selçuk’a Devretti.
Yuntdağlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür Spor ve Turizm Derneği’nin (Yunt-Der) 13. olağan kongresinde tek aday olan İlyas Selçuk derneğin yeni başkanı oldu. Yuntdağlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür Spor ve Turizm Derneği’nin (Yunt-Der) 13. olağan seçimli kongresi Şehzadeler ilçesi MASKİ İkiz Kule Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Kongrenin divan başkanlığını Mehmet Özyolcu yaparken mevcut başkan Mustafa Uyumaz’ın aday olmadığı kongrede İlyas Selçuk tek aday oldu. Mustafa Uyumaz’ın da desteklediği İlyas Selçuk açık oylama yapılan kongrede 279 üyenin oyunu alarak derneğin yeni başkanı oldu. Yunt-Der’in yeni Başkanı İlyas Selçuk dernek olarak Yuntdağı bölgesinin kalkınması için çalışmalarına devam edeceklerini belirterek dernek yönetimine bugüne kadar hizmet verenlere teşekkür etti.
Yuntdağlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür Spor Ve Turizm Derneği’nin (yunt-der) 13. Olağan Kongresinde, Mevcut Başkan Mustafa Uyumaz Görevini İlyas Selçuk’a Devretti.

Yuntdağlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür Spor ve Turizm Derneği’nin (Yunt-Der) 13. olağan kongresinde tek aday olan İlyas Selçuk derneğin yeni başkanı oldu.

Yuntdağlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür Spor ve Turizm Derneği’nin (Yunt-Der) 13. olağan seçimli kongresi Şehzadeler ilçesi MASKİ İkiz Kule Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Kongrenin divan başkanlığını Mehmet Özyolcu yaparken mevcut başkan Mustafa Uyumaz’ın aday olmadığı kongrede İlyas Selçuk tek aday oldu. Mustafa Uyumaz’ın da desteklediği İlyas Selçuk açık oylama yapılan kongrede 279 üyenin oyunu alarak derneğin yeni başkanı oldu.

Yunt-Der’in yeni Başkanı İlyas Selçuk dernek olarak Yuntdağı bölgesinin kalkınması için çalışmalarına devam edeceklerini belirterek dernek yönetimine bugüne kadar hizmet verenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.