Yunusemre Belediyesi ile akülü sandalyelerine kavuştular

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.07.2017 - 14:44, Güncelleme: 03.07.2017 - 14:44
 

Yunusemre Belediyesi ile akülü sandalyelerine kavuştular

Yunusemre Belediyesi zor şartlar altında yaşamını sürdürmeye çalışan yürüme 84 yaşındaki Nazime Yılmaz ve 86 yaşındaki Ayşe Nurbaş’ın tekerlekli sandalye ihtiyacını karşıladı.Sosyal projelerde fark yaratan Yunusemre Belediyesi,...
Yunusemre Belediyesi zor şartlar altında yaşamını sürdürmeye çalışan yürüme 84 yaşındaki Nazime Yılmaz ve 86 yaşındaki Ayşe Nurbaş’ın tekerlekli sandalye ihtiyacını karşıladı.Sosyal projelerde fark yaratan Yunusemre Belediyesi, 2 yaşlı vatandaşı daha tekerlekli sandalyeye kavuşturdu. Yağcılar Mahallesinde yaşayan 86 yaşındaki Ayşe Nurbaş ve Süngüllü Mahallesinde yaşayan 84 yaşındaki Nazime Yılmaz’a tekerlekli sandalyelerini Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri teslim etti. Tekerlekli araçlarına kavuşan Nurbaş ve Yılmaz Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve ekibine teşekkür etti.Belediye olarak her zaman imkanları ölçüsünde dezavantajlı grupların yanında olduklarını vurgulayan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, sosyal projeleri önemsediklerini söyledi. Başkan Çerçi açıklamasında, “Yağcılar Mahallesinde yaşayan 84 yaşındaki Nazime Yılmaz ve Süngüllü Mahallesinde yaşayan 86 yaşındaki Ayşe Nurbaş’ın ekiplerimize ulaşmasının ardından kendilerine tekerlekli sandalyelerini ulaştırdık. İlçede yardıma muhtaç durumda olan herkesin yardımına koşmak amacıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Yunusemre Belediyesi zor şartlar altında yaşamını sürdürmeye çalışan yürüme 84 yaşındaki Nazime Yılmaz ve 86 yaşındaki Ayşe Nurbaş’ın tekerlekli sandalye ihtiyacını karşıladı.Sosyal projelerde fark yaratan Yunusemre Belediyesi,...

Yunusemre Belediyesi zor şartlar altında yaşamını sürdürmeye çalışan yürüme 84 yaşındaki Nazime Yılmaz ve 86 yaşındaki Ayşe Nurbaş’ın tekerlekli sandalye ihtiyacını karşıladı.

Sosyal projelerde fark yaratan Yunusemre Belediyesi, 2 yaşlı vatandaşı daha tekerlekli sandalyeye kavuşturdu. Yağcılar Mahallesinde yaşayan 86 yaşındaki Ayşe Nurbaş ve Süngüllü Mahallesinde yaşayan 84 yaşındaki Nazime Yılmaz’a tekerlekli sandalyelerini Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri teslim etti. Tekerlekli araçlarına kavuşan Nurbaş ve Yılmaz Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve ekibine teşekkür etti.

Belediye olarak her zaman imkanları ölçüsünde dezavantajlı grupların yanında olduklarını vurgulayan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, sosyal projeleri önemsediklerini söyledi. Başkan Çerçi açıklamasında, “Yağcılar Mahallesinde yaşayan 84 yaşındaki Nazime Yılmaz ve Süngüllü Mahallesinde yaşayan 86 yaşındaki Ayşe Nurbaş’ın ekiplerimize ulaşmasının ardından kendilerine tekerlekli sandalyelerini ulaştırdık. İlçede yardıma muhtaç durumda olan herkesin yardımına koşmak amacıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.