Yunusemre Belediyesinden büyük hizmet

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.11.2016 - 13:30, Güncelleme: 20.11.2016 - 13:30
 

Yunusemre Belediyesinden büyük hizmet

Yunusemre Belediyesi tarafından geçen yıl başlatılan ‘Yunusemre Belediyesi Halkını Ecdada Taşıyor’ projesi bu yıl da devam ediyor. Proje kapsamında 4 bin 500 vatandaşın kurtuluş destanının yazıldığı Çanakkale’yi görmesi planlanıyor.Yunusemre...
Yunusemre Belediyesi tarafından geçen yıl başlatılan ‘Yunusemre Belediyesi Halkını Ecdada Taşıyor’ projesi bu yıl da devam ediyor. Proje kapsamında 4 bin 500 vatandaşın kurtuluş destanının yazıldığı Çanakkale’yi görmesi planlanıyor.Yunusemre Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve vatandaşlardan tarafından büyük ilgi gören Yunusemre Belediyesi Halkını Ecdada Taşıyor Projesi, yoğun talep üzerine bu yıl da devam ediyor. Projenin vatandaştan gelen yoğun talep üzerine hayata geçirildiğini belirten Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Bayanlarımızın sosyal hayatta daha aktif rol almaları için açtığımız Hanımlar Lokallerimizdeki kursiyerlerimizden gelen talep üzerine Çanakkale gezilerimizin ilkini buradaki kursiyerlerimize yönelik düzenlemiştik. Vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep doğrultusunda bu yıl da gerçekleştirdiğimiz projemiz kapsamında 100 toplam 4 bin 500 vatandaşımızı Çanakkale’ye götüreceğiz” dedi.Bu yıl da projenin belediyenin hanım lokallerinde kurs gören kursiyerlerden başlayacağını anlatan Başkan Çerçi sözlerini şöyle tamamladı: “Çanakkale ruhunun yerinde kazandırılmasının amaçlandığı projemiz ile vatandaşlarımızı Çanakkale’ye götürüyoruz. Dedelerimizin zor şartlarda ve imkansızlıklarla kazandığı bu topraklara layığı ile hizmet etmek gerekir. Genç, yaşlı demeden tüm halkımızı Çanakkale’ye götürecek ve ecdadını yakından tanımalarını sağlayacağız.”Uncubozköylü kursiyerler Çanakkale’deProje kapsamında Çanakkale’yi gezen Uncubozköy Hanımlar Lokali kursiyerleri, Kilit Bahir Kalesi, Namazgah Tabyası, Koca Seyid ve Mecidiye Tabyaları, Sargı Yeri Şehitliği, Yahya Çavuş ve Ertuğrul Tabyası, Alçı Tepe Köyü, Conkbayırı, 57. Alay Şehitliği, Sultunkale ve Çanakkale Şehitliği’ni ziyaret ederek aziz toprakların nasıl savunulduğunu hakkında bilgi sahibi oldu.
Yunusemre Belediyesi tarafından geçen yıl başlatılan ‘Yunusemre Belediyesi Halkını Ecdada Taşıyor’ projesi bu yıl da devam ediyor. Proje kapsamında 4 bin 500 vatandaşın kurtuluş destanının yazıldığı Çanakkale’yi görmesi planlanıyor.Yunusemre...
Yunusemre Belediyesi tarafından geçen yıl başlatılan ‘Yunusemre Belediyesi Halkını Ecdada Taşıyor’ projesi bu yıl da devam ediyor. Proje kapsamında 4 bin 500 vatandaşın kurtuluş destanının yazıldığı Çanakkale’yi görmesi planlanıyor.
Yunusemre Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve vatandaşlardan tarafından büyük ilgi gören Yunusemre Belediyesi Halkını Ecdada Taşıyor Projesi, yoğun talep üzerine bu yıl da devam ediyor. Projenin vatandaştan gelen yoğun talep üzerine hayata geçirildiğini belirten Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Bayanlarımızın sosyal hayatta daha aktif rol almaları için açtığımız Hanımlar Lokallerimizdeki kursiyerlerimizden gelen talep üzerine Çanakkale gezilerimizin ilkini buradaki kursiyerlerimize yönelik düzenlemiştik. Vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep doğrultusunda bu yıl da gerçekleştirdiğimiz projemiz kapsamında 100 toplam 4 bin 500 vatandaşımızı Çanakkale’ye götüreceğiz” dedi.
Bu yıl da projenin belediyenin hanım lokallerinde kurs gören kursiyerlerden başlayacağını anlatan Başkan Çerçi sözlerini şöyle tamamladı: “Çanakkale ruhunun yerinde kazandırılmasının amaçlandığı projemiz ile vatandaşlarımızı Çanakkale’ye götürüyoruz. Dedelerimizin zor şartlarda ve imkansızlıklarla kazandığı bu topraklara layığı ile hizmet etmek gerekir. Genç, yaşlı demeden tüm halkımızı Çanakkale’ye götürecek ve ecdadını yakından tanımalarını sağlayacağız.”
Uncubozköylü kursiyerler Çanakkale’de
Proje kapsamında Çanakkale’yi gezen Uncubozköy Hanımlar Lokali kursiyerleri, Kilit Bahir Kalesi, Namazgah Tabyası, Koca Seyid ve Mecidiye Tabyaları, Sargı Yeri Şehitliği, Yahya Çavuş ve Ertuğrul Tabyası, Alçı Tepe Köyü, Conkbayırı, 57. Alay Şehitliği, Sultunkale ve Çanakkale Şehitliği’ni ziyaret ederek aziz toprakların nasıl savunulduğunu hakkında bilgi sahibi oldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.