Yunusemre Belediyesi’nden ihtiyaç sahiplerine destek

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2017 - 12:30, Güncelleme: 12.03.2017 - 12:30
 

Yunusemre Belediyesi’nden ihtiyaç sahiplerine destek

Yunusemre Belediyesi, Gıda Bankası’yla ihtiyaç sahiplerinin gıdadan temizliğe kadar birçok ihtiyacını karşılamasına imkan sağlıyor.Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Gıda Bankası, ilçede yaklaşık...
Yunusemre Belediyesi, Gıda Bankası’yla ihtiyaç sahiplerinin gıdadan temizliğe kadar birçok ihtiyacını karşılamasına imkan sağlıyor.Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Gıda Bankası, ilçede yaklaşık 400 vatandaşın ev ekonomisine katkı sağlıyor. Gıdadan temizliğe pek çok ürün çeşidinin bulunduğu işletmede ihtiyaç sahipleri elektronik kartlarına yüklenen belirli bir krediyle ihtiyaçlarını buradan temin edebiliyor. Kentin sorunlarını ortadan kaldıracak projelerin yanı sıra sosyal projeleri de önemsediklerini ifade eden Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Gıda Bankası’nda vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda ürün çeşitliliğini arttırdıklarını dile getirdi.400 aile gıda bankası’ndan yararlanıyorBugüne kadar yaklaşık 400 ailenin gıda bankası hizmetinden faydalandığını söyleyen Başkan Çerçi, "Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde kurduğumuz Gıda Bankası’yla yardıma ihtiyacı olan ve gerekli şartları taşıyan vatandaşlarımıza belirli miktarda kredi yüklediğimiz elektronik kartları veriyoruz. Bugüne kadar yaklaşık 400 ailemiz gıda maddelerinden temizliğe kadar birçok ürün çeşidinin yer aldığı Gıda Bankası’ndan faydalandı. Bu hizmetimizden yararlanmak isteyen vatandaşlarımız Mimar Sinan Bulvarı üzeri Şoförler Cemiyeti yanında bulunan Gıda Bankası’na başvuruda bulunabilir” dedi.
Yunusemre Belediyesi, Gıda Bankası’yla ihtiyaç sahiplerinin gıdadan temizliğe kadar birçok ihtiyacını karşılamasına imkan sağlıyor.Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Gıda Bankası, ilçede yaklaşık...

Yunusemre Belediyesi, Gıda Bankası’yla ihtiyaç sahiplerinin gıdadan temizliğe kadar birçok ihtiyacını karşılamasına imkan sağlıyor.

Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Gıda Bankası, ilçede yaklaşık 400 vatandaşın ev ekonomisine katkı sağlıyor. Gıdadan temizliğe pek çok ürün çeşidinin bulunduğu işletmede ihtiyaç sahipleri elektronik kartlarına yüklenen belirli bir krediyle ihtiyaçlarını buradan temin edebiliyor. Kentin sorunlarını ortadan kaldıracak projelerin yanı sıra sosyal projeleri de önemsediklerini ifade eden Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Gıda Bankası’nda vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda ürün çeşitliliğini arttırdıklarını dile getirdi.

400 aile gıda bankası’ndan yararlanıyor

Bugüne kadar yaklaşık 400 ailenin gıda bankası hizmetinden faydalandığını söyleyen Başkan Çerçi, "Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde kurduğumuz Gıda Bankası’yla yardıma ihtiyacı olan ve gerekli şartları taşıyan vatandaşlarımıza belirli miktarda kredi yüklediğimiz elektronik kartları veriyoruz. Bugüne kadar yaklaşık 400 ailemiz gıda maddelerinden temizliğe kadar birçok ürün çeşidinin yer aldığı Gıda Bankası’ndan faydalandı. Bu hizmetimizden yararlanmak isteyen vatandaşlarımız Mimar Sinan Bulvarı üzeri Şoförler Cemiyeti yanında bulunan Gıda Bankası’na başvuruda bulunabilir” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.