Yunusemre Belediyesinin muhtarlara desteği sürüyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.01.2018 - 18:05, Güncelleme: 26.01.2018 - 18:05
 

Yunusemre Belediyesinin muhtarlara desteği sürüyor

İlçedeki muhtarlık binalarının büyük bir bölümünü yenileyen Yunusemre Belediyesi, muhtarlara desteğini sürdürüyor. Belediye ekipleri kırsal mahallelerdeki genç odalarını tekrar canlandırıyor.Muhtarlık binalarının fiziki koşullarının...
İlçedeki muhtarlık binalarının büyük bir bölümünü yenileyen Yunusemre Belediyesi, muhtarlara desteğini sürdürüyor. Belediye ekipleri kırsal mahallelerdeki genç odalarını tekrar canlandırıyor.Muhtarlık binalarının fiziki koşullarının iyileştirilmesi, muhtarların Yunusemre halkına daha iyi ortamda hizmet vermesini amaçlayan Yunusemre Belediyesi Muhtarlık İşleri ile İşletme İştirakler Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan muhtarlara buzdolabı ve elektrikli çaydanlık dağıtıyor. Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, demokrasilerin kılcal damarları olan muhtarları önemsediklerini söyledi. Başkan Çerçi, "İlçemizde bulunan 65’i kırsal olmak üzere 89 mahallede muhtarlarımızla birlikte uyum içerisinde çalışıyoruz. Onların sıkıntılarını en aza indirmek için çabalıyoruz. Bu kapsamda muhtarlarımızın ihtiyaç duyduğu muhtarlık binası, bilgisayar, yazıcı ve benzeri birçok ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Ayrıca Yuntdağı bölgemizde hemen hemen her mahallemizde bulunan genç odalarını ziyaret ederek genç odalarımızda gençlerimiz ile bir araya geliyoruz. Hem muhtarlarımız hem de genç odalarımızda vatandaşlarımızın daha rahat etmesi amacıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
İlçedeki muhtarlık binalarının büyük bir bölümünü yenileyen Yunusemre Belediyesi, muhtarlara desteğini sürdürüyor. Belediye ekipleri kırsal mahallelerdeki genç odalarını tekrar canlandırıyor.Muhtarlık binalarının fiziki koşullarının...

İlçedeki muhtarlık binalarının büyük bir bölümünü yenileyen Yunusemre Belediyesi, muhtarlara desteğini sürdürüyor. Belediye ekipleri kırsal mahallelerdeki genç odalarını tekrar canlandırıyor.

Muhtarlık binalarının fiziki koşullarının iyileştirilmesi, muhtarların Yunusemre halkına daha iyi ortamda hizmet vermesini amaçlayan Yunusemre Belediyesi Muhtarlık İşleri ile İşletme İştirakler Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan muhtarlara buzdolabı ve elektrikli çaydanlık dağıtıyor. Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, demokrasilerin kılcal damarları olan muhtarları önemsediklerini söyledi. Başkan Çerçi, "İlçemizde bulunan 65’i kırsal olmak üzere 89 mahallede muhtarlarımızla birlikte uyum içerisinde çalışıyoruz. Onların sıkıntılarını en aza indirmek için çabalıyoruz. Bu kapsamda muhtarlarımızın ihtiyaç duyduğu muhtarlık binası, bilgisayar, yazıcı ve benzeri birçok ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Ayrıca Yuntdağı bölgemizde hemen hemen her mahallemizde bulunan genç odalarını ziyaret ederek genç odalarımızda gençlerimiz ile bir araya geliyoruz. Hem muhtarlarımız hem de genç odalarımızda vatandaşlarımızın daha rahat etmesi amacıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.