Yunusemre Belediyespor Bornova Yeşilovaspor’u ağırladı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2019 - 10:49, Güncelleme: 25.11.2019 - 10:49
 

Yunusemre Belediyespor Bornova Yeşilovaspor’u ağırladı

Bölgesel Amatör Lig (bal) 10. Haftasında Evinde Bornova Yeşilovaspor İle Karşılaşan Yunusemre Belediyespor, 0-0 Berabere Kaldı.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. haftasında evinde Bornova Yeşilovaspor ile karşılaşan Yunusemre Belediyespor, 0-0 berabere kaldı. Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. grupta mücadele eden Yunusemre Belediyespor ligin 10. haftasında Bornova Yeşilovaspor ile karşılaştı. Tevfik Lav Spor Tesislerinde oynanan maçta sahaya, "Kadına şiddete sıfır tolerans" yazılı pankartla Yunusemre Belediyesporlu futbolcular kadına şiddete dikkat çekti. Kıyasıya geçen maç golsüz sona erdi. Mavi-Beyazlı takım bu sonuçla puanını 21’e çıkarırken, Bornova Yeşilovaspor’un puanı ise 15 oldu.
Bölgesel Amatör Lig (bal) 10. Haftasında Evinde Bornova Yeşilovaspor İle Karşılaşan Yunusemre Belediyespor, 0-0 Berabere Kaldı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. haftasında evinde Bornova Yeşilovaspor ile karşılaşan Yunusemre Belediyespor, 0-0 berabere kaldı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. grupta mücadele eden Yunusemre Belediyespor ligin 10. haftasında Bornova Yeşilovaspor ile karşılaştı. Tevfik Lav Spor Tesislerinde oynanan maçta sahaya, "Kadına şiddete sıfır tolerans" yazılı pankartla Yunusemre Belediyesporlu futbolcular kadına şiddete dikkat çekti. Kıyasıya geçen maç golsüz sona erdi. Mavi-Beyazlı takım bu sonuçla puanını 21’e çıkarırken, Bornova Yeşilovaspor’un puanı ise 15 oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.