Yunusemre personeline etkili iletişim semineri

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2017 - 16:10, Güncelleme: 11.08.2017 - 16:10
 

Yunusemre personeline etkili iletişim semineri

Yunusemre Belediyesi, personeline yönelik verdiği eğitimlere “Etkili İletişim ve Beden Dili” ile devam etti.Yunusemre Belediyesi personeline yönelik seminerlerini sürdürürken; program kapsamında Belediye Meclis Salonu’nda Yönetici Koçu Sema...
Yunusemre Belediyesi, personeline yönelik verdiği eğitimlere “Etkili İletişim ve Beden Dili” ile devam etti.Yunusemre Belediyesi personeline yönelik seminerlerini sürdürürken; program kapsamında Belediye Meclis Salonu’nda Yönetici Koçu Sema Yıldırım tarafından “Etkili İletişim ve Beden Dili” konusunda seminer verildi.Etkili iletişimde beden dilinin önemine vurgu yapan Yıldırım, sözlerimiz kadar davranışlarımızın da önemli olduğunu söyledi. Beden dilinden uygulamalı olarak örnekler veren Yönetici Koçu, tüm bedenin gücün göstergesi olduğunu belirtti. Sema Yıldırım, “Beden yalan söylemez. Refleks ile gerçek fikrimizi kusar. Beden dilinin ögelerini belirlemede beden duruşu, mimikler, başın kullanımı, göz teması, oturma biçimi, kullanılan aksesuar etkilidir. İnsanlar arası yüz yüze etkileşimde vücut dili, ses ve kelimeler olmak üzere başlıca üç önemli kısım vardır. Etkili beden hareketlerinde aşırı göz temasında bulunmak, sürekli sabit durmak, fazlaca rahat hareketlerde bulunmak, duvara veya masaya yaslanmak, ayakları çaprazlamak konularına dikkat etmemiz gerekir” dedi.
Yunusemre Belediyesi, personeline yönelik verdiği eğitimlere “Etkili İletişim ve Beden Dili” ile devam etti.Yunusemre Belediyesi personeline yönelik seminerlerini sürdürürken; program kapsamında Belediye Meclis Salonu’nda Yönetici Koçu Sema...

Yunusemre Belediyesi, personeline yönelik verdiği eğitimlere “Etkili İletişim ve Beden Dili” ile devam etti.

Yunusemre Belediyesi personeline yönelik seminerlerini sürdürürken; program kapsamında Belediye Meclis Salonu’nda Yönetici Koçu Sema Yıldırım tarafından “Etkili İletişim ve Beden Dili” konusunda seminer verildi.

Etkili iletişimde beden dilinin önemine vurgu yapan Yıldırım, sözlerimiz kadar davranışlarımızın da önemli olduğunu söyledi. Beden dilinden uygulamalı olarak örnekler veren Yönetici Koçu, tüm bedenin gücün göstergesi olduğunu belirtti. Sema Yıldırım, “Beden yalan söylemez. Refleks ile gerçek fikrimizi kusar. Beden dilinin ögelerini belirlemede beden duruşu, mimikler, başın kullanımı, göz teması, oturma biçimi, kullanılan aksesuar etkilidir. İnsanlar arası yüz yüze etkileşimde vücut dili, ses ve kelimeler olmak üzere başlıca üç önemli kısım vardır. Etkili beden hareketlerinde aşırı göz temasında bulunmak, sürekli sabit durmak, fazlaca rahat hareketlerde bulunmak, duvara veya masaya yaslanmak, ayakları çaprazlamak konularına dikkat etmemiz gerekir” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.