Yunusemre personeline ilk yardım eğitimi verildi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.06.2019 - 16:30, Güncelleme: 21.06.2019 - 16:30
 

Yunusemre personeline ilk yardım eğitimi verildi

Yunusemre Belediyesi Ve İl Sağlık Müdürlüğü Tarafından Yunusemre Belediyesi Personeline Yönelik İlk Yardım Eğitimi Verildi. Eğitimi Başarıyla Tamamlayanlar 'ilk Yardımcı Belgesi' Almaya Hak Kazandı.
Yunusemre Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Yunusemre Belediyesi personeline yönelik ilk yardım eğitimi verildi. Eğitimi başarıyla tamamlayanlar ’İlk yardımcı belgesi’ almaya hak kazandı. Yunusemre Belediyesi, personeline yönelik bilgilendirme ve bilinçlendirme eğitimlerini sürdürüyor. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün girişimiyle İl Sağlık Müdürlüğü tarafından belediye personeline yönelik ilk yardım eğitimi verildi. 83 personele verilen eğitimlerde sahada karşılaşılabilecek kazalar ve olumsuz durumlarda yapılması gerekenler anlatıldı. Eğitimden sonra teorik ve uygulamalı sınavları başarı ile tamamlayan personele ilk yardımcı belgeleri takdim edildi. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, bu tür bilgilendirici eğitimlerin devam edeceğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.
Yunusemre Belediyesi Ve İl Sağlık Müdürlüğü Tarafından Yunusemre Belediyesi Personeline Yönelik İlk Yardım Eğitimi Verildi. Eğitimi Başarıyla Tamamlayanlar 'ilk Yardımcı Belgesi' Almaya Hak Kazandı.

Yunusemre Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Yunusemre Belediyesi personeline yönelik ilk yardım eğitimi verildi. Eğitimi başarıyla tamamlayanlar ’İlk yardımcı belgesi’ almaya hak kazandı.

Yunusemre Belediyesi, personeline yönelik bilgilendirme ve bilinçlendirme eğitimlerini sürdürüyor. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün girişimiyle İl Sağlık Müdürlüğü tarafından belediye personeline yönelik ilk yardım eğitimi verildi. 83 personele verilen eğitimlerde sahada karşılaşılabilecek kazalar ve olumsuz durumlarda yapılması gerekenler anlatıldı. Eğitimden sonra teorik ve uygulamalı sınavları başarı ile tamamlayan personele ilk yardımcı belgeleri takdim edildi. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, bu tür bilgilendirici eğitimlerin devam edeceğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.