Yunusemre TSM Korosundan unutulmaz konser

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.12.2016 - 13:36, Güncelleme: 06.12.2016 - 13:36
 

Yunusemre TSM Korosundan unutulmaz konser

Yunusemre Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, verdiği konserle izleyenlerden tam not aldı.Yunusemre Belediyesi’nin bir buçuk yıl önce kurduğu Türk Sanat Müziği Korosu, ikinci konserini Kültür Sitesi Lale Salonu’nda verdi. Koro şefliğini...
Yunusemre Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, verdiği konserle izleyenlerden tam not aldı.Yunusemre Belediyesi’nin bir buçuk yıl önce kurduğu Türk Sanat Müziği Korosu, ikinci konserini Kültür Sitesi Lale Salonu’nda verdi. Koro şefliğini Ünlü Bestekar Selim Öztaş’ın yaptığı organizasyonda, salon dolup taştı. Konseri; Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve eşi Dr. Melek Çerçi, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak, Şule Uygur, Kılıç Kaya, Mustafa Dandin ve İdris Avşar, Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan, Manisa Eski Milletvekili Faruk Saydam, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl ve Yunusemre İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Daire Müdürleri ve çok sayıda müziksever izledi. Ünlü sanatçı Selim Öztaş, koro şefliğinin yanı sıra yaptığı esprilerle geceye renk kattı.Birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği gecede konuşan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, sanatın ve sanatçının her zaman yanında olduklarını belirterek, “Bizler bir yandan Toplu Konut ve kentsel dönüşüm hamleleriyle kentte konut sıkıntısını aşmaya çalışırken bir yandan da gençlerimizi spora teşvik ediyoruz. Çocuk kulüpleri, kültür merkezleri ve hanım lokalleri ile kültürümüzün, değerlerimizin gelecek kuşaklara aktarılması için çalışmalarda bulunuyoruz. Tüm bu hizmetlerimizin yanında kültürümüzü, sanatımızı, bizi biz yapan değerlerimizi gelecek nesillere aktarmak için çalışıyoruz. Selim Öztaş üstadımızı tebrik ediyorum. Böylesine güzel bir konseri bizlere sundukları için başta hocamıza ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.Konserin son bölümünde Başkan Çerçi ve Belediye Başkan Yardımcıları, Türk Sanat Müziği Korosu ile birlikte Ünlü bestekâr Saadettin Kaynak’ın ‘Kara Bulutları Kaldır Aradan’ isimli eserini seslendirdi. Koronun performansı izleyenlerden büyük alkış alırken; Başkan Çerçi,Şef Selim Öztaş, Ses Sanatçısı Neşe Öztaş ve Türk Sanat Müziği korosu üyelerine tablo ve çiçek takdim etti.
Yunusemre Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, verdiği konserle izleyenlerden tam not aldı.Yunusemre Belediyesi’nin bir buçuk yıl önce kurduğu Türk Sanat Müziği Korosu, ikinci konserini Kültür Sitesi Lale Salonu’nda verdi. Koro şefliğini...
Yunusemre Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, verdiği konserle izleyenlerden tam not aldı.
Yunusemre Belediyesi’nin bir buçuk yıl önce kurduğu Türk Sanat Müziği Korosu, ikinci konserini Kültür Sitesi Lale Salonu’nda verdi. Koro şefliğini Ünlü Bestekar Selim Öztaş’ın yaptığı organizasyonda, salon dolup taştı. Konseri; Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve eşi Dr. Melek Çerçi, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak, Şule Uygur, Kılıç Kaya, Mustafa Dandin ve İdris Avşar, Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan, Manisa Eski Milletvekili Faruk Saydam, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl ve Yunusemre İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Daire Müdürleri ve çok sayıda müziksever izledi. Ünlü sanatçı Selim Öztaş, koro şefliğinin yanı sıra yaptığı esprilerle geceye renk kattı.
Birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği gecede konuşan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, sanatın ve sanatçının her zaman yanında olduklarını belirterek, “Bizler bir yandan Toplu Konut ve kentsel dönüşüm hamleleriyle kentte konut sıkıntısını aşmaya çalışırken bir yandan da gençlerimizi spora teşvik ediyoruz. Çocuk kulüpleri, kültür merkezleri ve hanım lokalleri ile kültürümüzün, değerlerimizin gelecek kuşaklara aktarılması için çalışmalarda bulunuyoruz. Tüm bu hizmetlerimizin yanında kültürümüzü, sanatımızı, bizi biz yapan değerlerimizi gelecek nesillere aktarmak için çalışıyoruz. Selim Öztaş üstadımızı tebrik ediyorum. Böylesine güzel bir konseri bizlere sundukları için başta hocamıza ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konserin son bölümünde Başkan Çerçi ve Belediye Başkan Yardımcıları, Türk Sanat Müziği Korosu ile birlikte Ünlü bestekâr Saadettin Kaynak’ın ‘Kara Bulutları Kaldır Aradan’ isimli eserini seslendirdi. Koronun performansı izleyenlerden büyük alkış alırken; Başkan Çerçi,
Şef Selim Öztaş, Ses Sanatçısı Neşe Öztaş ve Türk Sanat Müziği korosu üyelerine tablo ve çiçek takdim etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.