Yunusemre U-13 takımı il üçüncüsü oldu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.07.2019 - 09:53, Güncelleme: 09.07.2019 - 09:53
 

Yunusemre U-13 takımı il üçüncüsü oldu

Yunusemre Belediyespor U-13 Takımı, İl Şampiyonasinda Rakibi Poyrazdamları'nı 3-1 Mağlup Ederek İl Üçüncüsü Oldu.
Yunusemre Belediyespor U-13 Takımı, il şampiyonasında rakibi Poyrazdamları’nı 3-1 mağlup ederek il üçüncüsü oldu. Yunusemre Belediyespor U-13 takımı Poyrazdamları ile Gölmarmara’da il üçüncülüğü maçına çıktı. İlk yarısı 1-1 sona eren maçta 2. yarıda attığı gollerle rakibini 3-1 mağlup eden Mavi-Beyazlı ekip, bu skorla il üçüncüsü oldu. Yunusemre Belediyespor’da golleri Burak Çavuş, Bayram Gül ve Furkan Sağlam attı. Karşılaşmanın ardından futbolculara kupa ve madalyaları takdim edildi.
Yunusemre Belediyespor U-13 Takımı, İl Şampiyonasinda Rakibi Poyrazdamları'nı 3-1 Mağlup Ederek İl Üçüncüsü Oldu.

Yunusemre Belediyespor U-13 Takımı, il şampiyonasında rakibi Poyrazdamları’nı 3-1 mağlup ederek il üçüncüsü oldu.

Yunusemre Belediyespor U-13 takımı Poyrazdamları ile Gölmarmara’da il üçüncülüğü maçına çıktı. İlk yarısı 1-1 sona eren maçta 2. yarıda attığı gollerle rakibini 3-1 mağlup eden Mavi-Beyazlı ekip, bu skorla il üçüncüsü oldu.

Yunusemre Belediyespor’da golleri Burak Çavuş, Bayram Gül ve Furkan Sağlam attı. Karşılaşmanın ardından futbolculara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.