Yunusemre yaz aylarında sokak hayvanlarını unutmadı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.07.2019 - 14:59, Güncelleme: 03.07.2019 - 14:59
 

Yunusemre yaz aylarında sokak hayvanlarını unutmadı

Manisa'nın Yunusemre İlçesinde Sokak Hayvanlarını Unutmayan Yunusemre Belediyesi Sokak Hayvanları İçin Belirlenen Noktalarda Su Ve Mama Takviyesi Yapıyor.
Manisa’nın Yunusemre ilçesinde sokak hayvanlarını unutmayan Yunusemre Belediyesi sokak hayvanları için belirlenen noktalarda su ve mama takviyesi yapıyor. Yunusemre Belediyesi, yaz aylarında da sokak hayvanlarını unutmuyor. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ‘Su Her Canlı İçin Hayattır’ anlayışıyla ilçede bulunan yeşil alan ve parklarda sokak hayvanları için belirlenen Sokak Hayvanlarını Besleme Otomatının bir tarafına su, diğer tarafına ise mama bırakıyor. Özellikle aşırı sıcaklarda hayvanların çok sıkıntı çektiğini belirten Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, yapılan çalışmaya hayvanseverlerden de destek istedi. Başkan Çerçi, “İlçemizde belirlenen yeşil alan ve parklarda sıcaklarda su ve yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için belirlenen 50 noktada kedi, köpek ve kuşların kullanımına uygun beslenme odakları kurmuştuk. Belediye ekiplerimiz bu otomatlara mama ve su bırakıyor. Hayvanseverlerimizi de bu konuda duyarlı davranmaya davet ediyoruz” dedi.
Manisa'nın Yunusemre İlçesinde Sokak Hayvanlarını Unutmayan Yunusemre Belediyesi Sokak Hayvanları İçin Belirlenen Noktalarda Su Ve Mama Takviyesi Yapıyor.

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde sokak hayvanlarını unutmayan Yunusemre Belediyesi sokak hayvanları için belirlenen noktalarda su ve mama takviyesi yapıyor.

Yunusemre Belediyesi, yaz aylarında da sokak hayvanlarını unutmuyor. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ‘Su Her Canlı İçin Hayattır’ anlayışıyla ilçede bulunan yeşil alan ve parklarda sokak hayvanları için belirlenen Sokak Hayvanlarını Besleme Otomatının bir tarafına su, diğer tarafına ise mama bırakıyor. Özellikle aşırı sıcaklarda hayvanların çok sıkıntı çektiğini belirten Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, yapılan çalışmaya hayvanseverlerden de destek istedi. Başkan Çerçi, “İlçemizde belirlenen yeşil alan ve parklarda sıcaklarda su ve yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için belirlenen 50 noktada kedi, köpek ve kuşların kullanımına uygun beslenme odakları kurmuştuk. Belediye ekiplerimiz bu otomatlara mama ve su bırakıyor. Hayvanseverlerimizi de bu konuda duyarlı davranmaya davet ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.