Yunusemre’de bin öğrenci yüzme öğreniyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.07.2019 - 15:46, Güncelleme: 08.07.2019 - 15:46
 

Yunusemre’de bin öğrenci yüzme öğreniyor

Unusemre Belediyesi Ve Yunusemre Belediyespor’un Katkılarıyla 2006-2014 Doğumlu Sporculara Yönelik Açılan Yüzme Kurslarına İlgi Yoğun.
Yunusemre Belediyesi ve Yunusemre Belediyespor’un katkılarıyla 2006-2014 doğumlu sporculara yönelik açılan yüzme kurslarında yaklaşık bin öğrenci hem yaz tatilini değerlendirdi hem de yüzmeyi öğrendi. Yunusemre Belediyesi’nin su sporlarıyla ilgilenen öğrencilerin hem yüzme öğrenmesi hem de güzel vakit geçirmeleri için açtıkları yüzme kurslarına ilgi yoğun. Muradiye Sosyal Tesisleri ile Atatürk Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen kurslarda 5-13 yaş arası yaklaşık bin öğrenci yüzmeyi öğreniyor. Verilen kurslar öğrencilerin beğenisini kazandı. Kurslardan duydukları memnuniyeti dile getiren çocuklar ve veliler Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür etti. Velilerden Mehmet Bozbay, “Çocuklarımı yaz tatili için yüzme kursuna yazdırdım. Burada hem yüzme öğreniyorlar hem de eğleniyorlar. Bu kursların açılmasında katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Unusemre Belediyesi Ve Yunusemre Belediyespor’un Katkılarıyla 2006-2014 Doğumlu Sporculara Yönelik Açılan Yüzme Kurslarına İlgi Yoğun.

Yunusemre Belediyesi ve Yunusemre Belediyespor’un katkılarıyla 2006-2014 doğumlu sporculara yönelik açılan yüzme kurslarında yaklaşık bin öğrenci hem yaz tatilini değerlendirdi hem de yüzmeyi öğrendi.

Yunusemre Belediyesi’nin su sporlarıyla ilgilenen öğrencilerin hem yüzme öğrenmesi hem de güzel vakit geçirmeleri için açtıkları yüzme kurslarına ilgi yoğun. Muradiye Sosyal Tesisleri ile Atatürk Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen kurslarda 5-13 yaş arası yaklaşık bin öğrenci yüzmeyi öğreniyor. Verilen kurslar öğrencilerin beğenisini kazandı. Kurslardan duydukları memnuniyeti dile getiren çocuklar ve veliler Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür etti. Velilerden Mehmet Bozbay, “Çocuklarımı yaz tatili için yüzme kursuna yazdırdım. Burada hem yüzme öğreniyorlar hem de eğleniyorlar. Bu kursların açılmasında katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.