Yunusemre’de futbol tesisleri yeni sezona hazırlanıyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.06.2020 - 10:08, Güncelleme: 10.06.2020 - 10:08
 

Yunusemre’de futbol tesisleri yeni sezona hazırlanıyor

YUNUSEMRE BELEDİYESPOR’UN EVRENOS KASAP EMİN KAÇAR VE KARAALİ SPOR TESİSİNDE BULUNAN SAHALARININ TÜM BAKIMLARI YAPILIP YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR.
Yunusemre Belediyespor’un Evrenos Kasap Emin Kaçar ve Karaali Spor Tesisinde bulunan sahalarının tüm bakımları yapılıp yeni sezona hazırlanıyor. Yunusemre Belediyespor, Evrenos ve Karaali’de bulunan futbol sahalarını gelecek sezon için hazırlıyor. Belediye ekipleri sahaların saha zemini bakımı, sulama, çevre ve ot bakımını yapıyor. Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan futbol sahalarının bakımının yapıldığını belirterek, “Evrenos ve Karaali’deki Futbol sahalarımızda tesis sorumlularımız korona virüs nedeniyle verilen arayı en iyi şekilde değerlendirerek, titizlikle sahalarımızın bakımını yapıyorlar. Sahalarımızda saha zemini bakımı, sulama, saha çevre ot bakımı yapılıyor. İnşallah korona virüs tehdidinin tamamen ortadan kalkması ile bu sahalarımızda alt yapı ve üst yapıdaki sporcularımıza hizmet vereceğiz. Çocuklarımız buralarda yine futbol oynayacak ve burası inşallah yine cıvıl cıvıl olacaktır. En büyük temennimiz ülkemizin ve dünyanın yaşadığı bu süreçten en kısa sürede kurtulmasıdır. Bunun için de yapılan uyarıları dikkate almalı, kurallara titizlikle uymalıyız.” dedi.
YUNUSEMRE BELEDİYESPOR’UN EVRENOS KASAP EMİN KAÇAR VE KARAALİ SPOR TESİSİNDE BULUNAN SAHALARININ TÜM BAKIMLARI YAPILIP YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR.

Yunusemre Belediyespor’un Evrenos Kasap Emin Kaçar ve Karaali Spor Tesisinde bulunan sahalarının tüm bakımları yapılıp yeni sezona hazırlanıyor.

Yunusemre Belediyespor, Evrenos ve Karaali’de bulunan futbol sahalarını gelecek sezon için hazırlıyor. Belediye ekipleri sahaların saha zemini bakımı, sulama, çevre ve ot bakımını yapıyor. Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan futbol sahalarının bakımının yapıldığını belirterek, “Evrenos ve Karaali’deki Futbol sahalarımızda tesis sorumlularımız korona virüs nedeniyle verilen arayı en iyi şekilde değerlendirerek, titizlikle sahalarımızın bakımını yapıyorlar. Sahalarımızda saha zemini bakımı, sulama, saha çevre ot bakımı yapılıyor. İnşallah korona virüs tehdidinin tamamen ortadan kalkması ile bu sahalarımızda alt yapı ve üst yapıdaki sporcularımıza hizmet vereceğiz. Çocuklarımız buralarda yine futbol oynayacak ve burası inşallah yine cıvıl cıvıl olacaktır. En büyük temennimiz ülkemizin ve dünyanın yaşadığı bu süreçten en kısa sürede kurtulmasıdır. Bunun için de yapılan uyarıları dikkate almalı, kurallara titizlikle uymalıyız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.