Yunusemre’de ışıklandırma çalışmaları

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2018 - 14:37, Güncelleme: 29.11.2018 - 14:37
 

Yunusemre’de ışıklandırma çalışmaları

Yunusemre Belediyesi, ilçede cadde ve sokaklarda ışıklandırma çalışmalarına devam ediyor.Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ihtiyaç duyulan cadde ve sokakları ışıklandırıyor. Birçok sokağa dekoratif aydınlatma direkleri...
Yunusemre Belediyesi, ilçede cadde ve sokaklarda ışıklandırma çalışmalarına devam ediyor.Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ihtiyaç duyulan cadde ve sokakları ışıklandırıyor. Birçok sokağa dekoratif aydınlatma direkleri konuşlandırılırken; çalışma vatandaşlar tarafından da takdir topluyor. Özellikle yeni cadde ve sokaklarda çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını kaydeden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Sık sık vatandaşlarla bir araya gelip ilçemizin sıkıntılarını ortadan kaldıracak projeler üretiyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarımızda ışıklandırma çalışması yürütüyoruz. Çalışmalarımız belirli bir program dahilinde devam edecek. Yaptığımız çalışmalarımız ile caddelerimiz ve sokaklarımız aydınlanmış olacak”
Yunusemre Belediyesi, ilçede cadde ve sokaklarda ışıklandırma çalışmalarına devam ediyor.Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ihtiyaç duyulan cadde ve sokakları ışıklandırıyor. Birçok sokağa dekoratif aydınlatma direkleri...

Yunusemre Belediyesi, ilçede cadde ve sokaklarda ışıklandırma çalışmalarına devam ediyor.

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ihtiyaç duyulan cadde ve sokakları ışıklandırıyor. Birçok sokağa dekoratif aydınlatma direkleri konuşlandırılırken; çalışma vatandaşlar tarafından da takdir topluyor. Özellikle yeni cadde ve sokaklarda çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını kaydeden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Sık sık vatandaşlarla bir araya gelip ilçemizin sıkıntılarını ortadan kaldıracak projeler üretiyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarımızda ışıklandırma çalışması yürütüyoruz. Çalışmalarımız belirli bir program dahilinde devam edecek. Yaptığımız çalışmalarımız ile caddelerimiz ve sokaklarımız aydınlanmış olacak”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.