Yunusemre’de kaymakamlık ve belediye uyum içinde

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.04.2019 - 17:02, Güncelleme: 12.04.2019 - 17:02
 

Yunusemre’de kaymakamlık ve belediye uyum içinde

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından mazbatasını alarak görevine başlayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, meclis üyeleriyle birlikte İlçe Kaymakamı Ahmet Erdoğdu’yu ziyaret etti.Mazbatasını alarak görevine başlayan...
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından mazbatasını alarak görevine başlayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, meclis üyeleriyle birlikte İlçe Kaymakamı Ahmet Erdoğdu’yu ziyaret etti.Mazbatasını alarak görevine başlayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, ikinci resmi ziyaretini Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu’ya yaptı. Başkan Çerçi’ye ziyarette Yunusemre Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.Yoğun bir seçim maratonunu geride bıraktıklarını belirten Başkan Dr. Mehmet Çerçi, burada yaptığı konuşmada, “Yerel seçimlerin tamamlanması ile mazbatamızı alarak görevimize başladık. İnşallah yeni dönemde de Türkiye’ye örnek projeler yapmayı sürdüreceğiz. Hem şehrimizin geleceğini tasarlayacağız, hem de vatandaşımızın hayatına dokunan çalışmalara imza atacağız halkımıza destek olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Kaymakamı Ahmet Erdoğdu ise şunları söyledi: “Güzel bir seçim süreci geride kaldı. Şimdiye kadar Sayın Çerçi ile uyumlu bir şekilde çalıştık. Yunusemre Belediyemiz kuruluşundan bu yana vatandaşlarımız istekleri doğrultusunda pek çok önemli projelere imza attı. Kendilerini kutluyorum. İnşallah yeni dönemde de aynı uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından mazbatasını alarak görevine başlayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, meclis üyeleriyle birlikte İlçe Kaymakamı Ahmet Erdoğdu’yu ziyaret etti.Mazbatasını alarak görevine başlayan...

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından mazbatasını alarak görevine başlayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, meclis üyeleriyle birlikte İlçe Kaymakamı Ahmet Erdoğdu’yu ziyaret etti.

Mazbatasını alarak görevine başlayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, ikinci resmi ziyaretini Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu’ya yaptı. Başkan Çerçi’ye ziyarette Yunusemre Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.

Yoğun bir seçim maratonunu geride bıraktıklarını belirten Başkan Dr. Mehmet Çerçi, burada yaptığı konuşmada, “Yerel seçimlerin tamamlanması ile mazbatamızı alarak görevimize başladık. İnşallah yeni dönemde de Türkiye’ye örnek projeler yapmayı sürdüreceğiz. Hem şehrimizin geleceğini tasarlayacağız, hem de vatandaşımızın hayatına dokunan çalışmalara imza atacağız halkımıza destek olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Kaymakamı Ahmet Erdoğdu ise şunları söyledi: “Güzel bir seçim süreci geride kaldı. Şimdiye kadar Sayın Çerçi ile uyumlu bir şekilde çalıştık. Yunusemre Belediyemiz kuruluşundan bu yana vatandaşlarımız istekleri doğrultusunda pek çok önemli projelere imza attı. Kendilerini kutluyorum. İnşallah yeni dönemde de aynı uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.