Yunusemre’de kilit parke taşı çalışmaları sürüyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.08.2017 - 16:10, Güncelleme: 01.08.2017 - 16:10
 

Yunusemre’de kilit parke taşı çalışmaları sürüyor

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri parke ve bordür taşı çalışmalarını sürdürüyor.İlçede yaşayan vatandaşların huzur ve mutluluğu için yoğun mesai harcayan Yunusemre Belediyesi parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarına...
Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri parke ve bordür taşı çalışmalarını sürdürüyor.İlçede yaşayan vatandaşların huzur ve mutluluğu için yoğun mesai harcayan Yunusemre Belediyesi parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarına da hız kesmiyor. 2017 sezonunda faaliyetlerini hızlandıran ekipler 5 mahallede kilitli parke ve bordür taşı döşemesi yapıyor. Sezon süresince 260 bin metrekare parke taşı döşemeyi hedeflediklerini kaydeden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Ekiplerimiz çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Şu ana kadar yaklaşık 50 bin metrekare alana parke taşı döşedik. Amacımız Yunusemre’nin tamamında parke taşsız yol bırakmamak. Belirlenen program dahilinde ihtiyaç olan bölgelerde çalışmalarımızı yapacağız. Bu yıl da hedeflediğimiz rakamı geçmeyi planlıyoruz” dedi.
Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri parke ve bordür taşı çalışmalarını sürdürüyor.İlçede yaşayan vatandaşların huzur ve mutluluğu için yoğun mesai harcayan Yunusemre Belediyesi parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarına...

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri parke ve bordür taşı çalışmalarını sürdürüyor.

İlçede yaşayan vatandaşların huzur ve mutluluğu için yoğun mesai harcayan Yunusemre Belediyesi parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarına da hız kesmiyor. 2017 sezonunda faaliyetlerini hızlandıran ekipler 5 mahallede kilitli parke ve bordür taşı döşemesi yapıyor. Sezon süresince 260 bin metrekare parke taşı döşemeyi hedeflediklerini kaydeden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Ekiplerimiz çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Şu ana kadar yaklaşık 50 bin metrekare alana parke taşı döşedik. Amacımız Yunusemre’nin tamamında parke taşsız yol bırakmamak. Belirlenen program dahilinde ihtiyaç olan bölgelerde çalışmalarımızı yapacağız. Bu yıl da hedeflediğimiz rakamı geçmeyi planlıyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.