Yunusemre’de konteynerler temizleniyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.08.2017 - 16:33, Güncelleme: 21.08.2017 - 16:33
 

Yunusemre’de konteynerler temizleniyor

Yunusemre Belediyesi, yaz aylarında kötü koku ve haşerelerin önüne geçmek amacıyla ilçedeki çöp konteynerlerini dezenfekte ediyor.Yunusemre Belediyesi ‘Tertemiz Bir Yunusemre’ anlayışıyla ilçede temizlik çalışmaları yapıyor. Temizlik...
Yunusemre Belediyesi, yaz aylarında kötü koku ve haşerelerin önüne geçmek amacıyla ilçedeki çöp konteynerlerini dezenfekte ediyor.Yunusemre Belediyesi ‘Tertemiz Bir Yunusemre’ anlayışıyla ilçede temizlik çalışmaları yapıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan iki adet buharlı yıkama aracı ile yeraltı ve yer üstü konteynerler temizleniyor. Sıcak havada kötü koku ve haşerelerin önüne geçmek adına çöp konteynerlerini dezenfekte edildiğini kaydeden Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, “Ekiplerimiz, bünyemizde bulunan buharlı yıkama araçlarıyla yaz aylarında çöp konteynerlerini basınçlı su ile dezenfekte ediyor. Ekiplerin yeraltı ve yerüstü konteynerlerinin temizlemesi ile kötü koku, haşere ve kötü görüntünün önüne geçiliyor. Ekiplerimiz, ilçemizde temizleme çalışmalarını aralıksız olarak devam ettireceğiz” dedi.
Yunusemre Belediyesi, yaz aylarında kötü koku ve haşerelerin önüne geçmek amacıyla ilçedeki çöp konteynerlerini dezenfekte ediyor.Yunusemre Belediyesi ‘Tertemiz Bir Yunusemre’ anlayışıyla ilçede temizlik çalışmaları yapıyor. Temizlik...

Yunusemre Belediyesi, yaz aylarında kötü koku ve haşerelerin önüne geçmek amacıyla ilçedeki çöp konteynerlerini dezenfekte ediyor.

Yunusemre Belediyesi ‘Tertemiz Bir Yunusemre’ anlayışıyla ilçede temizlik çalışmaları yapıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan iki adet buharlı yıkama aracı ile yeraltı ve yer üstü konteynerler temizleniyor. Sıcak havada kötü koku ve haşerelerin önüne geçmek adına çöp konteynerlerini dezenfekte edildiğini kaydeden Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, “Ekiplerimiz, bünyemizde bulunan buharlı yıkama araçlarıyla yaz aylarında çöp konteynerlerini basınçlı su ile dezenfekte ediyor. Ekiplerin yeraltı ve yerüstü konteynerlerinin temizlemesi ile kötü koku, haşere ve kötü görüntünün önüne geçiliyor. Ekiplerimiz, ilçemizde temizleme çalışmalarını aralıksız olarak devam ettireceğiz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.