Yunusemre’de Kurban Bayramı hazırlıkları tamamlandı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.08.2018 - 15:16, Güncelleme: 17.08.2018 - 15:16
 

Yunusemre’de Kurban Bayramı hazırlıkları tamamlandı

Yunusemre Belediyesi, Kurban Bayramı’nda vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için çalışmalarını tamamladı.Vatandaşların kurban keseceği yerlerin belirlendiğini vurgulayan Yunusemre Zabıta Müdürü Özgür Esin, tüm belediye...
Yunusemre Belediyesi, Kurban Bayramı’nda vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için çalışmalarını tamamladı.Vatandaşların kurban keseceği yerlerin belirlendiğini vurgulayan Yunusemre Zabıta Müdürü Özgür Esin, tüm belediye ekiplerinin Kurban Bayramına hazır olduğunu kaydetti. Kesim noktalarının dışındaki sokaklarda, meydanlarda, caddelerde, parklarda ve kamuya ait olan yerlerde kurban kesimi yapan vatandaşlara Kaymakamlık tarafından oluşturulan Kurban Hizmetleri Komisyonu tarafından cezai işlem uygulanacağı vurgulayan Esin, “Laleli Cumartesi Pazaryeri, İtfaiye Dairesi Başkanlığının bahçesi, Karaköy Pazaryeri, Yeni Horozköy Pazaryeri ve Muradiye Pazar Yeri’nde kurban kesimi yapılacak. Arefe günü ise Karaköy ve Horozköy Pazaryerinde pazar kurulacaktır. Tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyorum. Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’nin talimatları doğrultusunda ilçemizde çalışmalarımız sürüyor” dedi.
Yunusemre Belediyesi, Kurban Bayramı’nda vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için çalışmalarını tamamladı.Vatandaşların kurban keseceği yerlerin belirlendiğini vurgulayan Yunusemre Zabıta Müdürü Özgür Esin, tüm belediye...

Yunusemre Belediyesi, Kurban Bayramı’nda vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için çalışmalarını tamamladı.

Vatandaşların kurban keseceği yerlerin belirlendiğini vurgulayan Yunusemre Zabıta Müdürü Özgür Esin, tüm belediye ekiplerinin Kurban Bayramına hazır olduğunu kaydetti. Kesim noktalarının dışındaki sokaklarda, meydanlarda, caddelerde, parklarda ve kamuya ait olan yerlerde kurban kesimi yapan vatandaşlara Kaymakamlık tarafından oluşturulan Kurban Hizmetleri Komisyonu tarafından cezai işlem uygulanacağı vurgulayan Esin, “Laleli Cumartesi Pazaryeri, İtfaiye Dairesi Başkanlığının bahçesi, Karaköy Pazaryeri, Yeni Horozköy Pazaryeri ve Muradiye Pazar Yeri’nde kurban kesimi yapılacak. Arefe günü ise Karaköy ve Horozköy Pazaryerinde pazar kurulacaktır. Tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyorum. Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’nin talimatları doğrultusunda ilçemizde çalışmalarımız sürüyor” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.