Yunusemre’de vezneler hafta sonu da açık

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.05.2017 - 22:17, Güncelleme: 26.05.2017 - 22:17
 

Yunusemre’de vezneler hafta sonu da açık

Yunusemre Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin ilk taksitini hafta içi ödeme imkanı bulamayan mükelleflerin mağdur olmaması için veznelerini hafta sonu da 08.00-18.00 saatleri arasında açık bırakacak.Yunusemre ilçesine ait Emlak...
Yunusemre Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin ilk taksitini hafta içi ödeme imkanı bulamayan mükelleflerin mağdur olmaması için veznelerini hafta sonu da 08.00-18.00 saatleri arasında açık bırakacak.Yunusemre ilçesine ait Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri 1. taksitinin ödemeleri devam ediyor. Yunusemre Belediyesinde tahsilat servisi hafta içi ödeme imkanı bulamayan vatandaşlar için hafta sonu da tam mesai yapacak. Vatandaşların, herhangi bir mağduriyet yaşamaması için ödemelerini son güne bırakmaması istenirken Yunusemre Belediyesinin internet sitesi içindeki e-belediye uygulamasından borçlarını sorgulayıp ödemelerini yine internet üzerinden yapabileceği hatırlatıldı. Yoğun çalışan ve vakit kaybetmek istemeyen vatandaşlara sunulan bu kolaylıkların yanı sıra belediye veznelerine giden vatandaşlar da nakit veya kredi kartı ile ödeme yapabiliyor. Ödeme için son beş gün olan Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri Yunusemre Belediyesi vezneleri 08.00 -18.00 saatleri arasında hizmet verecek.
Yunusemre Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin ilk taksitini hafta içi ödeme imkanı bulamayan mükelleflerin mağdur olmaması için veznelerini hafta sonu da 08.00-18.00 saatleri arasında açık bırakacak.Yunusemre ilçesine ait Emlak...

Yunusemre Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin ilk taksitini hafta içi ödeme imkanı bulamayan mükelleflerin mağdur olmaması için veznelerini hafta sonu da 08.00-18.00 saatleri arasında açık bırakacak.

Yunusemre ilçesine ait Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri 1. taksitinin ödemeleri devam ediyor. Yunusemre Belediyesinde tahsilat servisi hafta içi ödeme imkanı bulamayan vatandaşlar için hafta sonu da tam mesai yapacak. Vatandaşların, herhangi bir mağduriyet yaşamaması için ödemelerini son güne bırakmaması istenirken Yunusemre Belediyesinin internet sitesi içindeki e-belediye uygulamasından borçlarını sorgulayıp ödemelerini yine internet üzerinden yapabileceği hatırlatıldı. Yoğun çalışan ve vakit kaybetmek istemeyen vatandaşlara sunulan bu kolaylıkların yanı sıra belediye veznelerine giden vatandaşlar da nakit veya kredi kartı ile ödeme yapabiliyor. Ödeme için son beş gün olan Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri Yunusemre Belediyesi vezneleri 08.00 -18.00 saatleri arasında hizmet verecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.