Yunusemre’den Burhaniye Belediyesi’ne ziyaret

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.11.2016 - 10:40, Güncelleme: 18.11.2016 - 10:40
 

Yunusemre’den Burhaniye Belediyesi’ne ziyaret

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dandin, Balıkesir’in Burhaniye Belediyesi’ni Ziyaret Ederek İki Belediyenin Yaptığı Çalişmalar Hakkında Görüş Alışverişinde Bulundu.
Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dandin, Balıkesir’in Burhaniye Belediyesi’ni ziyaret ederek iki belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.Ülke genelinde dikkat çeken örnek projelere imza atan Yunusemre Belediyesi, diğer belediyelere de örnek oluyor. Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal’ın ricası ve Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin görevlendirmesi ile Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dandin, Balıkesir’in Burhaniye Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Mustafa Dandin, bu ziyaret kapsamında Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal ile de bir araya geldi. Yunusemre Belediyesi’nin projeleri, strateji politikası, idari yapısı ve mali programı hakkında Başkan Uysal’a bilgi veren, belediye yöneticilerinin sorularını yanıtlayan Mustafa Dandin, Burhaniye Belediyesi’nin projeleri ve mali programı konusunda da bilgi edindi. İki belediyenin tecrübelerini birbirine aktarmasının önemine değinen Başkan Yardımcısı Mustafa Dandin, “Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’nin talimatıyla talep eden tüm yerel yönetimlerle bilgimizi, tecrübemizi paylaşıyoruz. Kısa süre önce kurulmasına rağmen belediyemiz önemli bir mesafe kaydetti ve örnek bir belediye haline geldi. Bu bizi gururlandırıyor. Tabi ki bu tarz istişareler sonucunda biz de diğer belediyelerin tecrübesinden faydalanıyoruz. Burhaniye Belediye Başkanımız Sayın Necdet Uysal ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.
Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dandin, Balıkesir’in Burhaniye Belediyesi’ni Ziyaret Ederek İki Belediyenin Yaptığı Çalişmalar Hakkında Görüş Alışverişinde Bulundu.
Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dandin, Balıkesir’in Burhaniye Belediyesi’ni ziyaret ederek iki belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Ülke genelinde dikkat çeken örnek projelere imza atan Yunusemre Belediyesi, diğer belediyelere de örnek oluyor. Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal’ın ricası ve Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin görevlendirmesi ile Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dandin, Balıkesir’in Burhaniye Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Mustafa Dandin, bu ziyaret kapsamında Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal ile de bir araya geldi. Yunusemre Belediyesi’nin projeleri, strateji politikası, idari yapısı ve mali programı hakkında Başkan Uysal’a bilgi veren, belediye yöneticilerinin sorularını yanıtlayan Mustafa Dandin, Burhaniye Belediyesi’nin projeleri ve mali programı konusunda da bilgi edindi. İki belediyenin tecrübelerini birbirine aktarmasının önemine değinen Başkan Yardımcısı Mustafa Dandin, “Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’nin talimatıyla talep eden tüm yerel yönetimlerle bilgimizi, tecrübemizi paylaşıyoruz. Kısa süre önce kurulmasına rağmen belediyemiz önemli bir mesafe kaydetti ve örnek bir belediye haline geldi. Bu bizi gururlandırıyor. Tabi ki bu tarz istişareler sonucunda biz de diğer belediyelerin tecrübesinden faydalanıyoruz. Burhaniye Belediye Başkanımız Sayın Necdet Uysal ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.