Yunusemre’den Örselli’de yol çalışması

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.05.2018 - 15:05, Güncelleme: 19.05.2018 - 15:05
 

Yunusemre’den Örselli’de yol çalışması

Yunusemre Belediyesi Örselli Mahallesi’ndeki üreticilerin arazilerine kolayca ulaşabilmesi için yol çalışması yaptı.Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Örselli Mahallesi’nde yol çalışması yaptı. Yapılan çalışmalar...
Yunusemre Belediyesi Örselli Mahallesi’ndeki üreticilerin arazilerine kolayca ulaşabilmesi için yol çalışması yaptı.Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Örselli Mahallesi’nde yol çalışması yaptı. Yapılan çalışmalar ile arazi yolları stabilize edilerek üreticilerin tarla ve arazilerine rahatlıkla ulaşabilmesini sağlandı. Yol çalışması mahalle sakinlerinin de takdirini kazanırken vatandaşlar, yapılan çalışmalardan dolayı Yunusemre Belediyesi’ne teşekkür etti. Örselli’de çiftçilikle uğraşan Halil İbrahim Mezik, Yunusemre Belediyesi’nin çalışmalarıyla Yuntdağı’nın kalkındığını anlatarak, “Yapılan çalışmalardan memnunuz. Belediyemiz sayesinde bölgemizde hem tarımsal faaliyet hem de ürün çeşitliliği arttı. Bu çalışmaları çok yıllardır bekliyorduk. Zeytinlik alanında kalan alana rahat gidebilmek amacıyla mahallelimizin ulaşımını kolaylaştıran Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür ederiz” dedi.
Yunusemre Belediyesi Örselli Mahallesi’ndeki üreticilerin arazilerine kolayca ulaşabilmesi için yol çalışması yaptı.Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Örselli Mahallesi’nde yol çalışması yaptı. Yapılan çalışmalar...

Yunusemre Belediyesi Örselli Mahallesi’ndeki üreticilerin arazilerine kolayca ulaşabilmesi için yol çalışması yaptı.

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Örselli Mahallesi’nde yol çalışması yaptı. Yapılan çalışmalar ile arazi yolları stabilize edilerek üreticilerin tarla ve arazilerine rahatlıkla ulaşabilmesini sağlandı. Yol çalışması mahalle sakinlerinin de takdirini kazanırken vatandaşlar, yapılan çalışmalardan dolayı Yunusemre Belediyesi’ne teşekkür etti. Örselli’de çiftçilikle uğraşan Halil İbrahim Mezik, Yunusemre Belediyesi’nin çalışmalarıyla Yuntdağı’nın kalkındığını anlatarak, “Yapılan çalışmalardan memnunuz. Belediyemiz sayesinde bölgemizde hem tarımsal faaliyet hem de ürün çeşitliliği arttı. Bu çalışmaları çok yıllardır bekliyorduk. Zeytinlik alanında kalan alana rahat gidebilmek amacıyla mahallelimizin ulaşımını kolaylaştıran Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür ederiz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.