Yunusemreli işçilerden lokma hayrı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2018 - 15:53, Güncelleme: 02.02.2018 - 15:53
 

Yunusemreli işçilerden lokma hayrı

Toplu sözleşme masasından mutlu ayrılan Yunusemre Belediyesi’nde çalışan kadrolu işçiler lokma hayrı yaptı. Yunusemreli işçiler Zeytin Dalı operasyonunda şehit düşen askerlerimizi de unutmadı.Yunusemre Belediyesi’nde kadrolu işçilerin...
Toplu sözleşme masasından mutlu ayrılan Yunusemre Belediyesi’nde çalışan kadrolu işçiler lokma hayrı yaptı. Yunusemreli işçiler Zeytin Dalı operasyonunda şehit düşen askerlerimizi de unutmadı.Yunusemre Belediyesi’nde kadrolu işçilerin yüzü güldü. Toplu sözleşmede 2 yılda yüzde 14 zam alan kadrolu işçiler, belediye bahçesinde lokma hayrı yaptı. Hayra Belediye Başkan Yardımcıları, Hizmet-İş Sendikası Manisa Şube Başkanı Turan Karanfil, Belediye Hizmet-İş Temsilcileri Saim Burul ve Zehra Yavuz ile belediye çalışanları katıldı. Hayırda konuşan Belediye Hizmet-İş Temsilcisi Saim Burul, toplu sözleşme masasından taraflar olarak mutlu ayrıldıklarını, bu mutluluğu lokma hayrı yaparak belediye çalışanlarıyla paylaşmak istediklerini dile getirdi. Burul açıklamasında, “Yunusemre Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası olarak geçtiğimiz günlerde sözleşmemizi imzaladık. Bu sözleşme gereği Yunusemre Belediyesi’nde kadrolu işçi olarak çalışan personellere yüzde 14 zam aldık. Bizler de hayırlı bir günde lokma hayrı yapmak istedik. Hayrımızda Zeytin Dalı Operasyonu’nda şehit düşen askerlerimiz Astsubay Fatih Mehmethan ve Piyade Er Hüseyin Koruç’u unutmayarak onlar için de dua ettik. Allah ordumuzu muvaffak eylesin.” diye konuştu.Etkinliğe katılan Hizmet-İş Sendikası Manisa Şube Başkanı Turan Karanfil ise şunları söyledi: “Sendika olarak 11 belediyemizden biri olan Yunusemre Belediyesi ile sözleşme imzalamıştık. Kadrolu işçilerimiz bu sözleşme gereği zam aldılar. Bu vesile ile lokma hayrında bulunduk. Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”
Toplu sözleşme masasından mutlu ayrılan Yunusemre Belediyesi’nde çalışan kadrolu işçiler lokma hayrı yaptı. Yunusemreli işçiler Zeytin Dalı operasyonunda şehit düşen askerlerimizi de unutmadı.Yunusemre Belediyesi’nde kadrolu işçilerin...

Toplu sözleşme masasından mutlu ayrılan Yunusemre Belediyesi’nde çalışan kadrolu işçiler lokma hayrı yaptı. Yunusemreli işçiler Zeytin Dalı operasyonunda şehit düşen askerlerimizi de unutmadı.

Yunusemre Belediyesi’nde kadrolu işçilerin yüzü güldü. Toplu sözleşmede 2 yılda yüzde 14 zam alan kadrolu işçiler, belediye bahçesinde lokma hayrı yaptı. Hayra Belediye Başkan Yardımcıları, Hizmet-İş Sendikası Manisa Şube Başkanı Turan Karanfil, Belediye Hizmet-İş Temsilcileri Saim Burul ve Zehra Yavuz ile belediye çalışanları katıldı. Hayırda konuşan Belediye Hizmet-İş Temsilcisi Saim Burul, toplu sözleşme masasından taraflar olarak mutlu ayrıldıklarını, bu mutluluğu lokma hayrı yaparak belediye çalışanlarıyla paylaşmak istediklerini dile getirdi. Burul açıklamasında, “Yunusemre Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası olarak geçtiğimiz günlerde sözleşmemizi imzaladık. Bu sözleşme gereği Yunusemre Belediyesi’nde kadrolu işçi olarak çalışan personellere yüzde 14 zam aldık. Bizler de hayırlı bir günde lokma hayrı yapmak istedik. Hayrımızda Zeytin Dalı Operasyonu’nda şehit düşen askerlerimiz Astsubay Fatih Mehmethan ve Piyade Er Hüseyin Koruç’u unutmayarak onlar için de dua ettik. Allah ordumuzu muvaffak eylesin.” diye konuştu.

Etkinliğe katılan Hizmet-İş Sendikası Manisa Şube Başkanı Turan Karanfil ise şunları söyledi: “Sendika olarak 11 belediyemizden biri olan Yunusemre Belediyesi ile sözleşme imzalamıştık. Kadrolu işçilerimiz bu sözleşme gereği zam aldılar. Bu vesile ile lokma hayrında bulunduk. Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.