Yunusemreli judocular başarıya doymuyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2019 - 13:03, Güncelleme: 11.03.2019 - 13:03
 

Yunusemreli judocular başarıya doymuyor

Yunusemre Belediyespor judocuları, Salihli’de düzenlenen Anadolu Yıldızları Grup Müsabakalarında 5 birincilik elde ederek büyük bir başarıya daha imza attı.Yunusemre Belediyespor judo sporcuları Salihli ilçesinde 8-10 Mart tarihlerinde düzenlenen,...
Yunusemre Belediyespor judocuları, Salihli’de düzenlenen Anadolu Yıldızları Grup Müsabakalarında 5 birincilik elde ederek büyük bir başarıya daha imza attı.Keyifle, cinselliğin tadını çıkararak sex izle videolarında kendinizi bulacaksınız.Yunusemre Belediyespor judo sporcuları Salihli ilçesinde 8-10 Mart tarihlerinde düzenlenen, 10 ilden 110 sporcunun katıldığı Anadolu Yıldızları Grup Müsabakalarına damga vurdu. Yunusemre Belediyespor Judo takımı 5 birincilik, 1 ikincilik ve 2 üçüncülük alarak büyük bir başarıya daha imza atmış oldu.Erkeklerde 42 kg’de Alp Çalışkan, 55 kg’de Mustafa Efe Barak, +73 kg’de Halil Öğer birinci olurken; kızlarda ise 32 kg’de Kübranur Gündoğan, 52 kg’de Ceyda Aydın 1., 63 kg’de İlayda Akçagün 2., 57 kg’de Emine Mihrace Çelen ve +70 kg’da Dilara Akdemir 3’üncülük elde etti. Müsabakalarda dereceye giren sporcuları kutlayan Yunusemre Belediyespor Kulübü Başkanı Arif Alkan elde edilen başarının kendilerini gururlandırdığını söyledi.
Yunusemre Belediyespor judocuları, Salihli’de düzenlenen Anadolu Yıldızları Grup Müsabakalarında 5 birincilik elde ederek büyük bir başarıya daha imza attı.Yunusemre Belediyespor judo sporcuları Salihli ilçesinde 8-10 Mart tarihlerinde düzenlenen,...

Yunusemre Belediyespor judocuları, Salihli’de düzenlenen Anadolu Yıldızları Grup Müsabakalarında 5 birincilik elde ederek büyük bir başarıya daha imza attı.

Keyifle, cinselliğin tadını çıkararak sex izle videolarında kendinizi bulacaksınız.Yunusemre Belediyespor judo sporcuları Salihli ilçesinde 8-10 Mart tarihlerinde düzenlenen, 10 ilden 110 sporcunun katıldığı Anadolu Yıldızları Grup Müsabakalarına damga vurdu. Yunusemre Belediyespor Judo takımı 5 birincilik, 1 ikincilik ve 2 üçüncülük alarak büyük bir başarıya daha imza atmış oldu.

Erkeklerde 42 kg’de Alp Çalışkan, 55 kg’de Mustafa Efe Barak, +73 kg’de Halil Öğer birinci olurken; kızlarda ise 32 kg’de Kübranur Gündoğan, 52 kg’de Ceyda Aydın 1., 63 kg’de İlayda Akçagün 2., 57 kg’de Emine Mihrace Çelen ve +70 kg’da Dilara Akdemir 3’üncülük elde etti. Müsabakalarda dereceye giren sporcuları kutlayan Yunusemre Belediyespor Kulübü Başkanı Arif Alkan elde edilen başarının kendilerini gururlandırdığını söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.