Yunusemreli muhtarlar Kıbrıs yolcusu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2018 - 14:23, Güncelleme: 14.03.2018 - 14:23
 

Yunusemreli muhtarlar Kıbrıs yolcusu

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni ziyaret edecek Yunusemreli muhtarları belediye bahçesinden uğurladı.Yunusemre Belediyesi, Şehitler Günü öncesi Yunusemreli muhtarları Kıbrıs Barış Harekâtı’nın...
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni ziyaret edecek Yunusemreli muhtarları belediye bahçesinden uğurladı.Yunusemre Belediyesi, Şehitler Günü öncesi Yunusemreli muhtarları Kıbrıs Barış Harekâtı’nın gerçekleştirildiği topraklara götürüyor. Kıbrıs’a gidecek kafileyi belediye bahçesinden uğurlayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Kıbrıs Şehitliği’ni de ziyaret edecek kafileye hayırlı yolculuklar diledi.Muhtarları daha önce de Kurtuluş destanının yazıldığı Çanakkale’ye götürerek Çanakkale Savaşı’nın gerçekleştirildiği noktaları görme fırsatı sunduklarını belirten Başkan Çerçi burada yaptığı açıklamada, “Yunusemre Belediyesi kurulduğu günden itibaren bu ülkenin var olmasını canlarını vererek sağlayan şehitlerimizi anmak ve onların aziz hatıralarını yaşatmak için birçok program yaptı. Ülkemiz içinde ve dışında bilhassa Kıbrıs’taki şehitliğimizi, toplumun değişik katmanlarındaki vatandaş, gazi, gazi yakını, şehit yakını ve milletin temsilcisi olan muhtarlarımızın ziyaret etmelerini sağlayarak aziz şehitlerimizin hatıralarını canlı tuttu. Şanlı Ordumuzun, Kahraman Mehmetçiğimizin Afrin’de destan yazdığı bu günlerde bu anlamlı ziyarete 62 muhtarımız iştirak ediyor. Muhtarlarımız Kıbrıs Şehitliği başta olmak üzere harekatın yapıldığı toprakları gezme imkanı bulacaklar” diye konuştu.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni ziyaret edecek Yunusemreli muhtarları belediye bahçesinden uğurladı.Yunusemre Belediyesi, Şehitler Günü öncesi Yunusemreli muhtarları Kıbrıs Barış Harekâtı’nın...

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni ziyaret edecek Yunusemreli muhtarları belediye bahçesinden uğurladı.

Yunusemre Belediyesi, Şehitler Günü öncesi Yunusemreli muhtarları Kıbrıs Barış Harekâtı’nın gerçekleştirildiği topraklara götürüyor. Kıbrıs’a gidecek kafileyi belediye bahçesinden uğurlayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Kıbrıs Şehitliği’ni de ziyaret edecek kafileye hayırlı yolculuklar diledi.

Muhtarları daha önce de Kurtuluş destanının yazıldığı Çanakkale’ye götürerek Çanakkale Savaşı’nın gerçekleştirildiği noktaları görme fırsatı sunduklarını belirten Başkan Çerçi burada yaptığı açıklamada, “Yunusemre Belediyesi kurulduğu günden itibaren bu ülkenin var olmasını canlarını vererek sağlayan şehitlerimizi anmak ve onların aziz hatıralarını yaşatmak için birçok program yaptı. Ülkemiz içinde ve dışında bilhassa Kıbrıs’taki şehitliğimizi, toplumun değişik katmanlarındaki vatandaş, gazi, gazi yakını, şehit yakını ve milletin temsilcisi olan muhtarlarımızın ziyaret etmelerini sağlayarak aziz şehitlerimizin hatıralarını canlı tuttu. Şanlı Ordumuzun, Kahraman Mehmetçiğimizin Afrin’de destan yazdığı bu günlerde bu anlamlı ziyarete 62 muhtarımız iştirak ediyor. Muhtarlarımız Kıbrıs Şehitliği başta olmak üzere harekatın yapıldığı toprakları gezme imkanı bulacaklar” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.