Yunusemreli sporcular 23 Nisan’ı kutladı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2020 - 17:15, Güncelleme: 22.04.2020 - 17:15
 

Yunusemreli sporcular 23 Nisan’ı kutladı

YUNUSEMRE BELEDİYESPOR KULÜBÜ SPORCULARI, ÇEKTİKLERİ VİDEOLARLA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'NI KUTLADI.
Yunusemre Belediyespor Kulübü sporcuları, çektikleri videolarla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan Korana virüs (Covid-19) salgını nedeniyle Yunusemre Belediyespor Kulübü’ nün evlerinden çıkamayan sporcuları, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nin kuruluşunun 100. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı unutmadı. Antrenmanlarına evde devam eden sporcular, evlerini bayraklarla süsleyerek, duygularını ifade eden videoları sosyal medyalarından paylaştı.
YUNUSEMRE BELEDİYESPOR KULÜBÜ SPORCULARI, ÇEKTİKLERİ VİDEOLARLA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'NI KUTLADI.

Yunusemre Belediyespor Kulübü sporcuları, çektikleri videolarla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan Korana virüs (Covid-19) salgını nedeniyle Yunusemre Belediyespor Kulübü’ nün evlerinden çıkamayan sporcuları, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nin kuruluşunun 100. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı unutmadı. Antrenmanlarına evde devam eden sporcular, evlerini bayraklarla süsleyerek, duygularını ifade eden videoları sosyal medyalarından paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.