Yunuskent’te konut fiyatları açıklandı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2019 - 11:18, Güncelleme: 15.11.2019 - 11:18
 

Yunuskent’te konut fiyatları açıklandı

Yunusemre Belediyesi’nin Konut Sorununa Neşter Vuran 5 Bin 500 Konutluk Akgedik Toplu Konut Projesi’nin 2. Etabında Fiyatlar Açıklandı.
Yunusemre Belediyesi’nin konut sorununa neşter vuran 5 bin 500 Konutluk Akgedik Toplu Konut Projesi’nin 2. etabında fiyatlar açıklandı. Türkiye’de örnek konut projeleri arasında gösterilen 5 bin 500 Konutluk Akgedik Toplu Konut Projesi’nin bin 500 konuttan oluşan 2. etabı tamamlanıyor. Kısa sürede hak sahiplerine teslim edilmesi planlanan konutların fiyatları da yayınlandı. Hak sahipleri; konut fiyatı ve dairelerine ilişkin özellikleri TOKİ’nin resmi web sitesi www.toki.gov.tr/satis/tr/kura linkine tıklayıp TC kimlik numaraları ile arama yaparak ulaşabilir. Hak sahipleri, 2. etap 1. kısım için 2 - 31 Aralık 2019, 2. kısım için de 2 - 31 Ocak 2020 tarihleri arasında dairelerinin yer aldığı blok için belirlenen günde Halk Bankası Mesir Şubesi’ne giderek sözleşme imzalayacak.
Yunusemre Belediyesi’nin Konut Sorununa Neşter Vuran 5 Bin 500 Konutluk Akgedik Toplu Konut Projesi’nin 2. Etabında Fiyatlar Açıklandı.

Yunusemre Belediyesi’nin konut sorununa neşter vuran 5 bin 500 Konutluk Akgedik Toplu Konut Projesi’nin 2. etabında fiyatlar açıklandı.

Türkiye’de örnek konut projeleri arasında gösterilen 5 bin 500 Konutluk Akgedik Toplu Konut Projesi’nin bin 500 konuttan oluşan 2. etabı tamamlanıyor. Kısa sürede hak sahiplerine teslim edilmesi planlanan konutların fiyatları da yayınlandı. Hak sahipleri; konut fiyatı ve dairelerine ilişkin özellikleri TOKİ’nin resmi web sitesi www.toki.gov.tr/satis/tr/kura linkine tıklayıp TC kimlik numaraları ile arama yaparak ulaşabilir.

Hak sahipleri, 2. etap 1. kısım için 2 - 31 Aralık 2019, 2. kısım için de 2 - 31 Ocak 2020 tarihleri arasında dairelerinin yer aldığı blok için belirlenen günde Halk Bankası Mesir Şubesi’ne giderek sözleşme imzalayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.