Zeytin Dalı Harekatına zeytin fidanı dikerek destek oldular

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2018 - 13:27, Güncelleme: 01.02.2018 - 13:27
 

Zeytin Dalı Harekatına zeytin fidanı dikerek destek oldular

Manisa’nın Kula ilçe protokolü Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’na destek amacıyla İlçe Şehitliğinde zeytin fidanı dikip Mehmetçiklere dua etti.Afrin’e yönelik operasyona tüm Türkiye’den...
Manisa’nın Kula ilçe protokolü Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’na destek amacıyla İlçe Şehitliğinde zeytin fidanı dikip Mehmetçiklere dua etti.Afrin’e yönelik operasyona tüm Türkiye’den destekler çığ gibi büyürken Manisa’nın Kula ilçesinde de ilçe protokolü şehitliğe kadar ellerinde Türk Bayraklarıyla yürüyerek şehitliğe zeytin fidanı dikti. Burada bir açıklama yapan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, kutsal bir mekanda Türk bayrağını dalgalandırmanın onurunu yaşadıklarını söyledi.Tosun, şunları kaydetti: "Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ilkesi etrafında bütünleşen milletimiz bugün yaşadığı tehditleri de bertaraf edecektir. Milli birlik ve bütünlüğümüze göz dikmiş alçaklar önünde mutlaka zafer kazanılacaktır. Bu bayrak göklerde dalgalandıkça dostluk ve kardeşliğimiz hiç bitmeyecek, birliğimiz ve beraberliğimiz hep devam edecek, bayrağımız kıyamete kadar ülkemiz semalarında özgür bir şekilde dalgalanacaktır. Rabbim kahraman askerlerimize zafer nasip etsin."Başkan Tosun ve beraberindekiler daha sonra harekatın başarıyla sonuçlanması için Fetih Suresi okuyup dua etti.
Manisa’nın Kula ilçe protokolü Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’na destek amacıyla İlçe Şehitliğinde zeytin fidanı dikip Mehmetçiklere dua etti.Afrin’e yönelik operasyona tüm Türkiye’den...

Manisa’nın Kula ilçe protokolü Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’na destek amacıyla İlçe Şehitliğinde zeytin fidanı dikip Mehmetçiklere dua etti.

Afrin’e yönelik operasyona tüm Türkiye’den destekler çığ gibi büyürken Manisa’nın Kula ilçesinde de ilçe protokolü şehitliğe kadar ellerinde Türk Bayraklarıyla yürüyerek şehitliğe zeytin fidanı dikti. Burada bir açıklama yapan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, kutsal bir mekanda Türk bayrağını dalgalandırmanın onurunu yaşadıklarını söyledi.

Tosun, şunları kaydetti: "Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ilkesi etrafında bütünleşen milletimiz bugün yaşadığı tehditleri de bertaraf edecektir. Milli birlik ve bütünlüğümüze göz dikmiş alçaklar önünde mutlaka zafer kazanılacaktır. Bu bayrak göklerde dalgalandıkça dostluk ve kardeşliğimiz hiç bitmeyecek, birliğimiz ve beraberliğimiz hep devam edecek, bayrağımız kıyamete kadar ülkemiz semalarında özgür bir şekilde dalgalanacaktır. Rabbim kahraman askerlerimize zafer nasip etsin."

Başkan Tosun ve beraberindekiler daha sonra harekatın başarıyla sonuçlanması için Fetih Suresi okuyup dua etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.