ZİÇEV’li çocuklar Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2016 - 13:23, Güncelleme: 03.12.2016 - 13:23
 

ZİÇEV’li çocuklar Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde

Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, ZİÇEV Manisa Şube Başkanı Hüseyin Okumuş ve ZİÇEV Manisa Şubesi’nde eğitim gören çocukları makamında ağırladı.ZİÇEV Manisa Şube...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, ZİÇEV Manisa Şube Başkanı Hüseyin Okumuş ve ZİÇEV Manisa Şubesi’nde eğitim gören çocukları makamında ağırladı.ZİÇEV Manisa Şube Başkanı Hüseyin Okumuş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Okumuş, ZİÇEV Manisa Şubesi’nde eğitim gören çocuklarla birlikte Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ile bir araya geldi. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ziyarette bulunduklarını dile getiren ZİÇEV Şube Başkanı Hüseyin Okumuş, “Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e her zaman yanımızda olduğu için teşekkür etmek istedik. Engellilerle ilgili duyarlılığı konusunda ZİÇEV’ vermiş olduğu değer konusunda kendisine teşekkür etmek istedik. Ama rahatsız olduğunu öğrendik. Nursel Başkanımız bizi iyi bir şekilde ağırladı. 3 Aralık Dünya Engelliler günü bizim için çok önemli. Bunun dışında Mayıs ayının 10 ve 16’ncı günleri arasında engelliler haftamız var. Bu günlerde engelliler ile ilgili toplumda duyarlılık sağlanması açısından bir takım etkinlikler yapılarak vatandaşların duyarlı olması sağlanıyor” dedi.Başkan Ergün’e teşekkür ettiManisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e kendilerine verdiği desteklerden ötürü teşekkür eden Şube Başkanı Hüseyin Okumuş, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız engelliler konusunda çok duyarlı. Bugüne kadar engelliler konusunda atılan adımların hepsini takdirle karşılıyoruz. Bundan sonra da engelliler ile ilgili yapılacak çalışmalarda Belediyemiz neler yapılması gerektiği konusunda gayet bilinçliler. Biz de bu konuda kendilerine destek olabiliriz. Büyükşehir Belediye Başkanımızın 80 tane çocuğumuzun öğle yemeğini karşılaması bizim için çok büyük bir nimet. Bu konuda başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır” diye konuştu.Engelliler haftası nedeniyle gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ise, “Biz Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın sadece bu hafta değil, her zaman yanlarındayız. Başkanımızın engelli vatandaşlarımıza yaklaşımını da herkes biliyor. Ben Büyükşehir Belediye Başkanımıza Cengiz Ergün’e engelliler konusundaki duyarlılığı nedeniyle, Şube Başkanımız Hüseyin Okumuş’a da ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, ZİÇEV Manisa Şube Başkanı Hüseyin Okumuş ve ZİÇEV Manisa Şubesi’nde eğitim gören çocukları makamında ağırladı.ZİÇEV Manisa Şube...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, ZİÇEV Manisa Şube Başkanı Hüseyin Okumuş ve ZİÇEV Manisa Şubesi’nde eğitim gören çocukları makamında ağırladı.
ZİÇEV Manisa Şube Başkanı Hüseyin Okumuş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Okumuş, ZİÇEV Manisa Şubesi’nde eğitim gören çocuklarla birlikte Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ile bir araya geldi. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ziyarette bulunduklarını dile getiren ZİÇEV Şube Başkanı Hüseyin Okumuş, “Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e her zaman yanımızda olduğu için teşekkür etmek istedik. Engellilerle ilgili duyarlılığı konusunda ZİÇEV’ vermiş olduğu değer konusunda kendisine teşekkür etmek istedik. Ama rahatsız olduğunu öğrendik. Nursel Başkanımız bizi iyi bir şekilde ağırladı. 3 Aralık Dünya Engelliler günü bizim için çok önemli. Bunun dışında Mayıs ayının 10 ve 16’ncı günleri arasında engelliler haftamız var. Bu günlerde engelliler ile ilgili toplumda duyarlılık sağlanması açısından bir takım etkinlikler yapılarak vatandaşların duyarlı olması sağlanıyor” dedi.
Başkan Ergün’e teşekkür etti
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e kendilerine verdiği desteklerden ötürü teşekkür eden Şube Başkanı Hüseyin Okumuş, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız engelliler konusunda çok duyarlı. Bugüne kadar engelliler konusunda atılan adımların hepsini takdirle karşılıyoruz. Bundan sonra da engelliler ile ilgili yapılacak çalışmalarda Belediyemiz neler yapılması gerektiği konusunda gayet bilinçliler. Biz de bu konuda kendilerine destek olabiliriz. Büyükşehir Belediye Başkanımızın 80 tane çocuğumuzun öğle yemeğini karşılaması bizim için çok büyük bir nimet. Bu konuda başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır” diye konuştu.
Engelliler haftası nedeniyle gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ise, “Biz Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın sadece bu hafta değil, her zaman yanlarındayız. Başkanımızın engelli vatandaşlarımıza yaklaşımını da herkes biliyor. Ben Büyükşehir Belediye Başkanımıza Cengiz Ergün’e engelliler konusundaki duyarlılığı nedeniyle, Şube Başkanımız Hüseyin Okumuş’a da ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.