Zor durumdaki yaşlı kadına hasta yatağı desteği

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.07.2017 - 13:02, Güncelleme: 04.07.2017 - 13:02
 

Zor durumdaki yaşlı kadına hasta yatağı desteği

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Akhisar’da Reşatbey Mahallesinde ikamet eden Ayşe Bilgiç’e hasta yatağı hediye etti. Sağlık sorunları nedeniyle tedavisine evinde tedavi gören Bilgiç’e yatağı...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Akhisar’da Reşatbey Mahallesinde ikamet eden Ayşe Bilgiç’e hasta yatağı hediye etti. Sağlık sorunları nedeniyle tedavisine evinde tedavi gören Bilgiç’e yatağı Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri teslim etti.Sex Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Akhisar Reşatbey Mahallesinde ikamet eden ve sağlık sorunları nedeniyle evinde yatarak tedavisi yapılan Ayşe Bilgiç’e, hasta yatağı verildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından hediye edilen yatağı, Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri teslim etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını Ayşe Bilgiç ve yakınlarına ileten Ensivri, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e, hediye ettiği hasta yatağı için teşekkürlerini ileten Ayşe Bilgiç, Başkan Ergün’ü de evinde ağırlamak istediğini söyledi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Akhisar’da Reşatbey Mahallesinde ikamet eden Ayşe Bilgiç’e hasta yatağı hediye etti. Sağlık sorunları nedeniyle tedavisine evinde tedavi gören Bilgiç’e yatağı...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Akhisar’da Reşatbey Mahallesinde ikamet eden Ayşe Bilgiç’e hasta yatağı hediye etti. Sağlık sorunları nedeniyle tedavisine evinde tedavi gören Bilgiç’e yatağı Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri teslim etti.Sex Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın.

Akhisar Reşatbey Mahallesinde ikamet eden ve sağlık sorunları nedeniyle evinde yatarak tedavisi yapılan Ayşe Bilgiç’e, hasta yatağı verildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından hediye edilen yatağı, Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri teslim etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını Ayşe Bilgiç ve yakınlarına ileten Ensivri, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e, hediye ettiği hasta yatağı için teşekkürlerini ileten Ayşe Bilgiç, Başkan Ergün’ü de evinde ağırlamak istediğini söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.