15 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞUYOR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2017 - 10:20, Güncelleme: 24.02.2017 - 10:20
 

15 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞUYOR

Manisa Orman İşletme Müdürlüğü, ilk ağaçlandırma çalışmalarına başladı. Önceki gün itibarıyla değişik türlerde 15 bin fidanın dikimlerine başlandığı öğrenildi.
HABER TURAN IŞIK Manisa Orman İşletme Müdürlüğü tarafından, açık olan ormanlık alanların ağaçlandırılması için birinci etapta yaklaşık 15 bin fidan dikilecek. Manisa çıkışındaki Anıt ile çevre yolunun kesiştiği bölgede yapılan açık alan çalışmalarının ardından ve bu alanın ağaçlandırılmasına başlandı. Muradiye Orman Fidanlığında ve Torbalı Orman İşletmesi tarafından yetiştirilen Kızılçık, Ardıç, Akasya, Zakkum, Fıstık Çamı ve Selvi gibi ağaç türlerinden 15 bin fidanın dikim çalışmaları başladı.   İŞÇİLERİN ÇOĞUNLUĞU KADINLARDAN OLUŞUYOR Orman İşletme Müdürlüğü, fidan dikimlerinin başlaması ve ormanlık alanlarda diğer çalışmaların yerine getirilmesi için mevsimlik işçilerine iş başı yaptırdı. Yapılan fidan dikimlerinde, Yuntdağı Bölgesindeki mahallelerden alınan kadın işçilerin çoğunlukta olması gözlerden kaçmadı. Kadınlar, böylelikle ev ekonomilerine de katkı sağlıyor.
Manisa Orman İşletme Müdürlüğü, ilk ağaçlandırma çalışmalarına başladı. Önceki gün itibarıyla değişik türlerde 15 bin fidanın dikimlerine başlandığı öğrenildi.
HABER
TURAN IŞIK

Manisa Orman İşletme Müdürlüğü tarafından, açık olan ormanlık alanların ağaçlandırılması için birinci etapta yaklaşık 15 bin fidan dikilecek. Manisa çıkışındaki Anıt ile çevre yolunun kesiştiği bölgede yapılan açık alan çalışmalarının ardından ve bu alanın ağaçlandırılmasına başlandı. Muradiye Orman Fidanlığında ve Torbalı Orman İşletmesi tarafından yetiştirilen Kızılçık, Ardıç, Akasya, Zakkum, Fıstık Çamı ve Selvi gibi ağaç türlerinden 15 bin fidanın dikim çalışmaları başladı.
 
İŞÇİLERİN ÇOĞUNLUĞU KADINLARDAN OLUŞUYOR
Orman İşletme Müdürlüğü, fidan dikimlerinin başlaması ve ormanlık alanlarda diğer çalışmaların yerine getirilmesi için mevsimlik işçilerine iş başı yaptırdı. Yapılan fidan dikimlerinde, Yuntdağı Bölgesindeki mahallelerden alınan kadın işçilerin çoğunlukta olması gözlerden kaçmadı. Kadınlar, böylelikle ev ekonomilerine de katkı sağlıyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.