19 SUMATİK VE 7 MASKİ PRATİK HİZMETTE

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2017 - 08:39, Güncelleme: 16.11.2017 - 08:39
 

19 SUMATİK VE 7 MASKİ PRATİK HİZMETTE

MASKİ Genel Müdürlüğü, ‘SUMATİK’ ve ‘MASKİ Pratik’ cihazları sayesinde su abonelerine işlem kolaylığı sağlamaya devam ediyor. Avans yükleme, geçmiş dönem borçların ödenmesi ve internet ortamında ödeme imkanı sağlayan cihazlar; 7/24 hizmet sunuyor.Şu ana kadar ilçeler dahil şehrin farklı noktalarına 19 Sumatik yerleştirildi. MASKi Pratik cihazlarından ise 7 farklı noktaya yerleştirildi. Nüfus yoğunluğu fazla olan yerleşim merkezlerine, 100 adet daha cihaz yerleştirecek.
HABER NURGÜL YILMAZ Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yaygınlaştırdığı ‘SUMATİK’ ve ‘MASKİ Pratik’ cihazlarını vatandaşların daha kolay ulaşabilmesini sağlamak için mahallelerdeki muhtarlık binalarına montajını yapmaya başladı. MASKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşların tahsilat merkezlerinde zaman kaybetmesinin önüne geçmek için il genelinde 19 adet SUMATİK cihazını devreye aldı. 10 ilçedeki Büyükşehir Belediyesi Koordinatörlük Binası’nda hizmet veren cihazlar, vatandaşların daha kolay ulaşabilmesi için mahallelerdeki muhtarlık binalarına taşınıyor. Manisa şehir merkezinde 7 noktada 7/24 avans yükleme, geçmiş dönem borçların ödenmesi ve internet ortamında ödeme imkanı sağlayan ‘MASKİ Pratik’ cihazlarını da yaygınlaştırmak için çalışan MASKİ, beldeden mahalleye dönüşen ve nüfus yoğunluğu fazla olan yerleşim merkezlerine 100 adet daha cihaz yerleştirecek. SU MATİK’LERİN BULUNDUĞU NOKTALAR Atatürk Kent Parkı, Magnesia AVM, Emekliler Parkı, Sakarya, Yeni ve Kuyualan mahalle muhtarlık binaları, Salihli Sart Eski Belediye Binası, Turgutlu Selvilitepe ve Ergenekon mahalle muhtarlık binaları, Soma İstasyon Meydanı ve Soma Belediye Binası, Saruhanlı, Gördes, Gölmarmara, Kula, Sarıgöl, Alaşehir ve Akhisar Koordinatörlük Binası ve Tahir Ün Caddesi’ndeSUMATİK’ler hizmet vermektedir. MASKİ PRATİK’LERİN BULUNDUĞU NOKTALAR Ulupark, Beyazfil, Uncubozköy Camii ve Şeyh Fenari Camii Önü durakları, Şöförler Cemiyeti Karşısı, Muradiye Belediye Ek Hizmet Binası ve Karaağaçlı Mahallesi’nde MASKİ Pratik cihazları bulunmaktadır. MAHALLE MUHTARLARININ TALEPLERİ ÜZERİNE YERLEŞTİRİLİYOR MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, il genelinde beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde de SUMATİK cihazlarının yakın zamanda hizmete gireceğini belirtti. Bilgen, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak su abonesi olan vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak için su faturalarını tahsilat merkezlerimizde sıra beklemeden ödeme yapabilmeleri için SUMATİK ve MASKİ Pratik cihazlarımızı devreye aldık. Şehir merkezinde ve ilçelerimizde hızla yaygınlaştırdığımız bu cihazları vatandaşlarımızın daha kolay ve rahat ulaşabilmelerini sağlamak adına mahallelerimizin muhtarlık binalarına yerleştiriyoruz. Mahalle muhtarlarımızdan gelen talepler doğrultusunda Sakarya, Kuyualan ve Yeni mahallelerimize ekiplerimiz cihazlarımızın montajını yaptılar. Bu proje ile vatandaşlarımız, cihazlara daha kolay ve rahat bir şekilde ulaşarak işlemlerini yapabiliyorlar” dedi.  
MASKİ Genel Müdürlüğü, ‘SUMATİK’ ve ‘MASKİ Pratik’ cihazları sayesinde su abonelerine işlem kolaylığı sağlamaya devam ediyor. Avans yükleme, geçmiş dönem borçların ödenmesi ve internet ortamında ödeme imkanı sağlayan cihazlar; 7/24 hizmet sunuyor.Şu ana kadar ilçeler dahil şehrin farklı noktalarına 19 Sumatik yerleştirildi. MASKi Pratik cihazlarından ise 7 farklı noktaya yerleştirildi. Nüfus yoğunluğu fazla olan yerleşim merkezlerine, 100 adet daha cihaz yerleştirecek.
HABER
NURGÜL YILMAZ


Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yaygınlaştırdığı ‘SUMATİK’ ve ‘MASKİ Pratik’ cihazlarını vatandaşların daha kolay ulaşabilmesini sağlamak için mahallelerdeki muhtarlık binalarına montajını yapmaya başladı. MASKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşların tahsilat merkezlerinde zaman kaybetmesinin önüne geçmek için il genelinde 19 adet SUMATİK cihazını devreye aldı. 10 ilçedeki Büyükşehir Belediyesi Koordinatörlük Binası’nda hizmet veren cihazlar, vatandaşların daha kolay ulaşabilmesi için mahallelerdeki muhtarlık binalarına taşınıyor. Manisa şehir merkezinde 7 noktada 7/24 avans yükleme, geçmiş dönem borçların ödenmesi ve internet ortamında ödeme imkanı sağlayan ‘MASKİ Pratik’ cihazlarını da yaygınlaştırmak için çalışan MASKİ, beldeden mahalleye dönüşen ve nüfus yoğunluğu fazla olan yerleşim merkezlerine 100 adet daha cihaz yerleştirecek.



SU MATİK’LERİN BULUNDUĞU NOKTALAR
Atatürk Kent Parkı, Magnesia AVM, Emekliler Parkı, Sakarya, Yeni ve Kuyualan mahalle muhtarlık binaları, Salihli Sart Eski Belediye Binası, Turgutlu Selvilitepe ve Ergenekon mahalle muhtarlık binaları, Soma İstasyon Meydanı ve Soma Belediye Binası, Saruhanlı, Gördes, Gölmarmara, Kula, Sarıgöl, Alaşehir ve Akhisar Koordinatörlük Binası ve Tahir Ün Caddesi’ndeSUMATİK’ler hizmet vermektedir.

MASKİ PRATİK’LERİN BULUNDUĞU NOKTALAR
Ulupark, Beyazfil, Uncubozköy Camii ve Şeyh Fenari Camii Önü durakları, Şöförler Cemiyeti Karşısı, Muradiye Belediye Ek Hizmet Binası ve Karaağaçlı Mahallesi’nde MASKİ Pratik cihazları bulunmaktadır.



MAHALLE MUHTARLARININ TALEPLERİ ÜZERİNE YERLEŞTİRİLİYOR
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, il genelinde beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde de SUMATİK cihazlarının yakın zamanda hizmete gireceğini belirtti. Bilgen, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak su abonesi olan vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak için su faturalarını tahsilat merkezlerimizde sıra beklemeden ödeme yapabilmeleri için SUMATİK ve MASKİ Pratik cihazlarımızı devreye aldık. Şehir merkezinde ve ilçelerimizde hızla yaygınlaştırdığımız bu cihazları vatandaşlarımızın daha kolay ve rahat ulaşabilmelerini sağlamak adına mahallelerimizin muhtarlık binalarına yerleştiriyoruz. Mahalle muhtarlarımızdan gelen talepler doğrultusunda Sakarya, Kuyualan ve Yeni mahallelerimize ekiplerimiz cihazlarımızın montajını yaptılar. Bu proje ile vatandaşlarımız, cihazlara daha kolay ve rahat bir şekilde ulaşarak işlemlerini yapabiliyorlar” dedi.


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.