2 MAHALLE YILLAR SONRA ALT GEÇİDE KAVUŞTU

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.06.2018 - 06:53, Güncelleme: 27.06.2018 - 06:53
 

2 MAHALLE YILLAR SONRA ALT GEÇİDE KAVUŞTU

Manisa’da Kazım Karabekir ve Akpınar Mahallelerini ayıran; yayalar için tehlike oluşturan tren yoluna yıllar sonra alt geçit yapıldı.Daha önceleri tren yolu üzerinden kontrolsüz geçen vatandaşlar, alt geçit yapılmasıyla tehlikeden korunmuş oldu.
HABER ÖZLEM ŞAHİN Yıllardır tren yolu üzerinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan, özellikle çocuklar için büyük tehlike oluşturan; Şehzadeler ilçesine bağlı Kazım Karabekir ve Akpınar Mahallelerini ayıran tren yolu sonunda bir alt geçide kavuştu.Böylece bugüne kadar tren yolunu kullanmak zorunda olan ve tehlike içinde yürüyen bölge vatandaşıda rahata kavuştu. Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Tekin Aydınve mahalleliler talebi yerine getiren yetkililere teşekkür etti. “VATANDAŞLAR ALTGEÇİDİ 1 AYDIR KULLANIYOR” Vatandaşın yeni yapılan alt geçidi 1 aydır kullandığını belirten Muhtar Aydın, alt geçit yapılmadan önce tren yolunun kullanılmasından dolayı bugüne kadar birçok can kaybı yaşadıklarını söyledi. Aydın;“Sağolsun İzmir 3.Bölge Müdürü, kendi imkanlarını zorlayarak bize bu alt geçidi yaptı. Kendim ve mahallem adına İzmir 3. Bölge Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum. Yıllardır şart olan bir yoldu bu. Önceden bu tren hattından insanlar, hayvanlar geçiyordu. Bu yol çok cana mal oldu. Vatandaşlarımız şimdi rahatlıkla alt geçidi kullanıyor. Hem yayalar hem arabalar için güzel bir alt geçidimiz oldu. 1 ay oldu bu yol açılalı. Resmi açılışı daha yapılmadı, onunla ilgilide çalışmalarımız sürüyor.”diye konuştu. “ARTIK TEHLİKE YOK” Kazım Karabekir Mahallesi sakini Metin Karagülle ise düşüncelerini  “Muhtarımıza ve belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Önceden karşı tarafa geçişlerimiz çok tehlikeli oluyordu. Şimdi bu tehlike kalmadı, çok rahatız.”şeklinde konuştu.    
Manisa’da Kazım Karabekir ve Akpınar Mahallelerini ayıran; yayalar için tehlike oluşturan tren yoluna yıllar sonra alt geçit yapıldı.Daha önceleri tren yolu üzerinden kontrolsüz geçen vatandaşlar, alt geçit yapılmasıyla tehlikeden korunmuş oldu.

HABER
ÖZLEM ŞAHİN

Yıllardır tren yolu üzerinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan, özellikle çocuklar için büyük tehlike oluşturan; Şehzadeler ilçesine bağlı Kazım Karabekir ve Akpınar Mahallelerini ayıran tren yolu sonunda bir alt geçide kavuştu.Böylece bugüne kadar tren yolunu kullanmak zorunda olan ve tehlike içinde yürüyen bölge vatandaşıda rahata kavuştu. Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Tekin Aydınve mahalleliler talebi yerine getiren yetkililere teşekkür etti.



“VATANDAŞLAR ALTGEÇİDİ 1 AYDIR KULLANIYOR”
Vatandaşın yeni yapılan alt geçidi 1 aydır kullandığını belirten Muhtar Aydın, alt geçit yapılmadan önce tren yolunun kullanılmasından dolayı bugüne kadar birçok can kaybı yaşadıklarını söyledi. Aydın;“Sağolsun İzmir 3.Bölge Müdürü, kendi imkanlarını zorlayarak bize bu alt geçidi yaptı. Kendim ve mahallem adına İzmir 3. Bölge Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum. Yıllardır şart olan bir yoldu bu. Önceden bu tren hattından insanlar, hayvanlar geçiyordu. Bu yol çok cana mal oldu. Vatandaşlarımız şimdi rahatlıkla alt geçidi kullanıyor. Hem yayalar hem arabalar için güzel bir alt geçidimiz oldu. 1 ay oldu bu yol açılalı. Resmi açılışı daha yapılmadı, onunla ilgilide çalışmalarımız sürüyor.”diye konuştu.

“ARTIK TEHLİKE YOK”
Kazım Karabekir Mahallesi sakini Metin Karagülle ise düşüncelerini  “Muhtarımıza ve belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Önceden karşı tarafa geçişlerimiz çok tehlikeli oluyordu. Şimdi bu tehlike kalmadı, çok rahatız.”şeklinde konuştu.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.