21 AĞUSTOS GÜNEŞ TUTULMASI’NIN ETKİLERİ

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2017 - 10:59, Güncelleme: 24.08.2017 - 10:59
 

21 AĞUSTOS GÜNEŞ TUTULMASI’NIN ETKİLERİ

Güneş Tutulmasının Evren üzerinde tüm canlıları etkilediğini belirten uzmanlar; İnsanların dönem dönem olumlu ve olumsuz olarak etkilenebileceklerini ifade etti. Astroloji ile yakından ilgilenen Belgin Koçak’a görüşlerini sorduk. Koçak, bazı burçların tutulma yönünden şanslı olduklarına vurgu yaptı.
HABER ÖZLEM UNCU  21 Ağustos 2017 Pazartesi akşam saat 21.31’ de gerçekleşmesiyle Amerika’dan izlenebilen tutulma; Türkiye’de, gece saatine denk gelmesi sebebi ile Türkiye’den izlenemedi. “TUTULMANIN ETKİLERİ 2 YIL SÜRECEK” Güneş tutulması ve Merkür gerilemesinin aynı anda yaşandığını belirten  ve Astroloji ile yakından ilgilenen Belgin Koçak;  bu dönemde aile, iş ve özel hayatta ki ilişkilerde daha dikkatli davranılmasını tavsiye etti.  Koçak, “İkili ilişkilerde bir takım zıtlaşmalar olabilir. Çevremize karşı daha dikkat edelim. Ve yapıcı olalım. Sabırlı olma sürecindeyiz. Ego savaşına gitmeyelim.Tutulma süreci; ülkeler açısından da, doğal afetlerinin ve terör olaylarının yaşanmasının muhtemel olduğu bir dönemdir bu. Güneş Tutulması demek; evrende köklü değişiklikler olacak demektir. Burçlar için de geçerli bu değişim. Özellikle, Aslan, Koç, Yay, Kovagi burçları da olumlu yönde etkileyecek ve bu burçlara da hayatlarında köklü değişikliğe sebep olacak.Tutulma,adeta  bir takım şanslar verecek. Örneğin; yenilenmek adına bilinçli hareket etmelerini, kendileri hakkında önemli yapıcı kararlar almalarını sağlayacak. Bu evlilik kararı, kariyer anlamında yükselişe geçişler. Çocuk sahibi olmak isteyebilirler. Yeni bir yere taşınabilir ve yeni ilişkilere başlayabilirler” diye konuştu. Belgin Koçak; her konuda cesur davranmayı ve gelişecek olaylara karşı mantıklı kararlar almayı da tavsiye etti.        
Güneş Tutulmasının Evren üzerinde tüm canlıları etkilediğini belirten uzmanlar; İnsanların dönem dönem olumlu ve olumsuz olarak etkilenebileceklerini ifade etti. Astroloji ile yakından ilgilenen Belgin Koçak’a görüşlerini sorduk. Koçak, bazı burçların tutulma yönünden şanslı olduklarına vurgu yaptı.
HABER
ÖZLEM UNCU 


21 Ağustos 2017 Pazartesi akşam saat 21.31’ de gerçekleşmesiyle Amerika’dan izlenebilen tutulma; Türkiye’de, gece saatine denk gelmesi sebebi ile Türkiye’den izlenemedi.

“TUTULMANIN ETKİLERİ 2 YIL SÜRECEK”
Güneş tutulması ve Merkür gerilemesinin aynı anda yaşandığını belirten  ve Astroloji ile yakından ilgilenen Belgin Koçak;  bu dönemde aile, iş ve özel hayatta ki ilişkilerde daha dikkatli davranılmasını tavsiye etti.

 Koçak, “İkili ilişkilerde bir takım zıtlaşmalar olabilir. Çevremize karşı daha dikkat edelim. Ve yapıcı olalım. Sabırlı olma sürecindeyiz. Ego savaşına gitmeyelim.Tutulma süreci; ülkeler açısından da, doğal afetlerinin ve terör olaylarının yaşanmasının muhtemel olduğu bir dönemdir bu. Güneş Tutulması demek; evrende köklü değişiklikler olacak demektir. Burçlar için de geçerli bu değişim. Özellikle, Aslan, Koç, Yay, Kovagi burçları da olumlu yönde etkileyecek ve bu burçlara da hayatlarında köklü değişikliğe sebep olacak.Tutulma,adeta  bir takım şanslar verecek. Örneğin; yenilenmek adına bilinçli hareket etmelerini, kendileri hakkında önemli yapıcı kararlar almalarını sağlayacak. Bu evlilik kararı, kariyer anlamında yükselişe geçişler. Çocuk sahibi olmak isteyebilirler. Yeni bir yere taşınabilir ve yeni ilişkilere başlayabilirler” diye konuştu. Belgin Koçak; her konuda cesur davranmayı ve gelişecek olaylara karşı mantıklı kararlar almayı da tavsiye etti.
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.